werkplaats-banner

WERKPLAATSAFSPRAAK

Wie beter dan onze gekwalificeerde Opel technici kunnen uw Opel onderhouden? Laat uw Opel door ons controleren, onderhouden en/of repareren en krijg op alle aspecten het allerbeste! De allerbeste kwaliteit. De allerbeste zorg. Én de allerbeste afspraken. De medewerkers van onze werkplaatsen staan voor u klaar op onze vestigingen in Rotterdam, Capelle a/d IJssel, Naaldwijk, Berkel en Rodenrijs, Schiedam en Spijkenisse. 

 


Telefoon: 010-2111111 
e-mail: [email protected]

EEN NIEUWE SERVICE VAN ORANGE MOTORS: DE ORANGE MOTORS APP

Deze app, geschikt voor Apple en Android telefoons/tablets die u kunt downloaden in de App Store of Google Play, geeft u de mogelijkheid om online werkplaatsafspraken te maken bij Orange Motors. U krijgt automatisch een melding wanneer de APK is verlopen, wanneer uw auto toe is aan onderhoud en/of er een productverbetering noodzakelijk is. Ook profiteert u als eerste van interessante aanbiedingen voor het onderhoud van uw auto.  

Log in op de app met uw eigen Facebook of Google Account en u kunt direct beginnen! Of registreer u via e-mail eenmalig als nieuwe gebruiker.   

WerkplaatsafspraakWHATSAPP MET ONS TEAM X

Ons team is iedere werkdag voor al uw vragen bereikbaar via Whatsapp tussen 08:30 en 17:30 uur. Buiten openingstijden wordt uw bericht de eerstvolgende werkdag beantwoord.