spijkenisse-header-orangemotors-eurorepar

ORANGE MOTORS | EUROREPAR CAR SERVICE SPIJKENISSE

De Opel service-dealer voor Spijkenisse, Hoogvliet, Geervliet, Hekelingen, Nissewaard, Voorne-Putten, Rozenburg, Europoort en de Botlek; Orange Motors Spijkenisse is al jaren het vertrouwde adres voor service aan uw Opel. U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende garagewerkzaamheden zoals onderhoud en reparatie, APK, klein en groot onderhoud, airco-onderhoud, bandenwissel en schadeherstel. Ook kunt u bij ons terecht voor onderhoud voor alle automerken bij Eurorepar Car Service Spijkenisse. Op onze vestiging kunt u ook de unieke collectie Opel Classic Cars van Orange Motors bekijken zoals de Opel Manta B, een Opel Regent uit 1933 en de Opel Rekord. Wij zijn gevestigd aan de Groene Kruisweg (N218) tegenover de Woonboulevard en nabij de Hartelbrug. Voorheen bekend als P.A. van der Kooij Spijkenisse.

OPEL SERVICE


Services: Accu, Airco, APK, Banden, Distributieriem, Onderdelen, Onderhoud, Pechhulp, Schadeherstel


EUROREPAR CAR SERVICE BERKEL


Ook voor onderhoud van andere automerken kunt u bij ons terecht. Onze vestiging is tevens een Eurorepar Car Service vestiging waar u terecht kunt voor service, onderhoud, APK en reparatie voor alle automerken. 

spijkenisse-monteurwachtruimte-spijkenissespijk-werkplaats1

CONTACTGEGEVENS

Neem contact op met Orange Motors | Eurorepar Car Service Spijkenisse

Boyleweg 4
3208 KA Spijkenisse
Tel. 0181-600888

E-mail Orange Motors [email protected] 
E-mail Eurorepar Car Service: [email protected] 

Openingstijden Opel werkplaats / Eurorepar Car Service

Maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00 uur

 

Contactgegevens


ROUTEBESCHRIJVING

Wij zijn gevestigd nabij de N472 en bedrijventerrein Berkelse Poort. 

Vanuit Rotterdam-Hillegersberg rijdt u in 7 minuten naar onze vestiging: Via de Molenlaan volgt u de borden richting Berschenhoek en volgt u de Bergweg-Zuid. Bij de rotonde volgt u de borden Bergschenhoek / Berkel en Rodenrijs en gaat u de N472 op. Plan hier uw route.

Vanuit Pijnacker rijdt u in 10 minuten naar onze vestiging: U rijdt richting de Klapwijkseweg en u volgt de borden richting Berkel en Rodenrijs / Rotterdam en gaat u de N472 op en volgt u de borden richting Berkel en Rodenrijs. Plan hier uw route.

Vanuit Rotterdam-Schiebroek rijdt u in 10 minuten naar onze vestiging: U rijdt richting de Ankie Verbeek-Ohrlaan en volgt u de borden richting Berschenhoek en volgt u de Bergweg-Zuid. Bij de rotonde volgt u de borden Bergschenhoek / Berkel en Rodenrijs en gaat u de N472 op. Plan hier uw route.

Vanuit Bleiswijk rijdt u in 8 minuten naar onze vestiging:
U rijdt richting Berkel en Rodenrijs over de N209, daarna volgt u de N472. Plan hier uw route.


Vanuit Bergschenhoek rijdt u in 5 minuten naar onze vestiging. U rijdt richting de Europasingel en slaat daarna rechtsaf de Bergweg-Noord op. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar de Boterdorpseweg/de N472 en volg de N472. Plan hier uw route.