ruitenwisser-vervangen

Wist u dat 20% van de verkeersongevallen veroorzaakt wordt door slecht zicht? Goed werkende ruitenwissers zijn dus onmisbaar en zelfs levensbelangrijk bij regenachtig weer.  

Ruitenwissers vormen een essentieel veiligheidsonderdeel voor u, uw passagiers en voor andere weggebruikers. Een vuile, ondoorzichtige voorruit vermindert de zichtbaarheid voor de bestuurder aanzienlijk. Tijdig uw ruitenwissers laten vervangen is dan ook zeer belangrijk. Tijdens de herfstperiode kunt rekenen op zware weersomstandigheden en is daarom hét ideale moment om de ruitenwissers van uw auto te vervangen.

Uit onderzoek blijkt dat 96 procent van de Nederlandse automobilisten de ruitenwissers te laat vervangt. En dat terwijl het geadviseerd wordt deze elke 12 tot 15 maanden te vervangen, aangezien ruitenwissers zijn gemaakt van rubber en het weer effect heeft op de slijtage ervan. Veel autorijders gaan pas over tot vervanging wanneer er strepen op de ruit zichtbaar worden, piepende of schrapende geluiden te horen zijn, het rubber loslaat of wanneer de ruitenwissers bij de APK afgekeurd worden.

>> Bekijk de Tip van Gerard waarin hij uitleg geeft over het vervangen van ruitenwissers, ruitenwisservloeistoffen en het herstellen van een sterretje in de voorruit. >>

Bij Orange Motors staat service centraal. Wij vinden het belangrijk dat uw auto in optimale conditie blijft. Heeft u vragen over de staat van de ruitenwissers of zijn ze aan vervanging toe? Maak dan een afspraak met Orange Motors. Wij zijn de perfecte partner om de staat van de ruitenwissers vakkundig te controleren en indien nodig te vervangen. Wij bieden u ruitenwissers op maat voor een scherpe prijs. Zo gaat u altijd met een veilig gevoel de weg op. Orange Motors levert ruitenwissers voor alle Opel modellen en verschillende automerken. Wij leveren o.a. de zeer betrouwbare flat-blade ruitenwissers van Bosch®

Voor ruitenwisservloeistof kunt u ook bij Orange Motors terecht. Zo leveren wij de concentraat-vloeistoffen van Berner® die uw ruiten extra goed reinigen bijv. tegen vuil en insecten op de voorruit. Andere ruitenwisservloeistoffen bestaan voornamelijk uit water met een vorst protectie middel, maar reinigen niet voldoende.

maak-wpa-om

Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie over het vervangen van de ruitenwissers? Neem contact met ons op met het onderstaande contactformulier of bel ons op 010-2111111.

Contactgegevens