opelorigineleonderdelen

Vanaf 6 januari 2020 is het het bestel- en leveringsproces van originele Opel onderdelen overgedragen aan PSA Retail / DISTRIGO. In de nieuwe situatie worden de onderdelen geleverd vanuit drie distributiecentra in Nederland via PSA Retail / DISTRIGO. Niet alleen aan de Opel dealers, maar ook direct aan schadebedrijven en (universele) autobedrijven.  

Deze wijziging betekent dat wij als Opel dealer Orange Motors geen rol meer hebben in het leveren van onderdelen aan schadebedrijven en (universele) autobedrijven. Deze wijziging heeft impact op de bezetting en inrichting van onze magazijnen. Hierdoor zijn wij niet langer in de gelegenheid om u te voorzien van onderdelen informatie, schema’s en technische vragen. 

Dit betekent voor u als klant dat u de mogelijkheid krijgt om uw onderdelen direct bij DISTRIGO te bestellen. Deze onderdelen worden dan direct aan u geleverd en gefactureerd. DISTRIGO levert 30.000 onderdelen uit voorraad van de PSA merken. Naast de originele onderdelen levert DISTRIGO ook een uitgebreid assortiment multi merk onderdelen. 

U kunt zich aanmelden bij PSA Retail via www.psaretailklant.nl Na uw aanmelding ontvangt u de nodige informatie met betrekking tot de leverings- en betalingsvoorwaarden. Een medewerker van PSA Retail zal vervolgens contact met u opnemen. U kunt de klantenservice van PSA Retail bereiken via 088-3085001 (speciaal telefoonnummer voor vragen over de aansluiting) of de algemene klantenservice via 088-3085008. Als u reeds klant bent bij DISTRIGO hoeft u zich hiervoor niet extra aan te melden.


Voor het onderhoud van uw Opel maken wij gebruik van originele onderdelen. Deze zijn specifiek voor uw model ontwikkeld, passen dus precies en zijn van dezelfde kwaliteit als alle andere onderdelen van uw Opel. Onze gespecialiseerde monteurs gebruiken gereedschap dat speciaal voor uw Opel vervaardigd is, alsmede de door Opel voorgeschreven smeermiddelen. Zo weet u zeker dat u met uw Opel veilig op pad kunt. Op alle originele onderdelen van Opel krijgt u twee jaar garantie. Dankzij jarenlange ervaring kennen onze monteurs alle producten en programma’s in detail en daarom zijn wij de perfecte partij om u advies op maat te geven. Wij streven altijd naar de allerbeste kwaliteit voor uw Opel! 

OPEL RUILONDERDELEN: TOT 30% VOORDELIGER

Ruilonderdelen zijn originele Opel onderdelen die tijdens een reparatie vervangen worden om vervolgens een complete revisie te ondergaan zodat ze later opnieuw ingezet kunnen worden als vervangingsonderdeel. Alle ruilonderdelen hebben één ding gemeen: de gunstige prijs. Met kortingen oplopend tot wel 30% bent u flink voordelig uit. Daarnaast bieden de ruilonderdelen dezelfde topkwaliteit als Opel originele onderdelen en daarom ontvangt u dezelfde Opel garantievoorwaarden. 

Vier goede redenen om voor ruilonderdelen te kiezen

- Goed voor het milieu

- Goed voor uw portemonnee

- Dezelfde kwaliteit als nieuwe onderdelen

- 1 jaar garantie