Orange Motors
Verkoop: 010-2111111
Sluiten
zafira-header-om-1

OPEL ZAFIRA

Alles om je leven de ruimte te geven. 

De nieuwe Zafira staat altijd voor je klaar, wat je ook wilt doen. Een weekend weg met het hele gezin, de dagelijkse boodschappen of een verre vakantie: deze stijlvolle 7-zitter is overal op ingesteld, met handige opbergvakken, een comfortabel interieur en motoren met een flinke krachtreserve. De Zafira is daarnaast voorzien van een groot aantal geavanceerde veiligheidssystemen én het baanbrekende Opel OnStar, inclusief een Wi-Fi Hotspot die alle inzittenden snelle toegang tot internet biedt. Dat is – net als de nieuwe Zafira zelf – goed nieuws voor jou en al je passagiers!

De Zafira combineert een doordachte, evenwichtige uitstraling met de hoogwaardige technologie die je van een Duitse auto verwacht. De nieuwe, sportieve grille en de standaard LEDdagrijverlichting in “Wing”-design trekken direct de aandacht en maken de Zafira aantrekkelijker dan ooit.

Het toonaangevende zitsysteem van de Zafira geeft je alle vrijheid om de indeling naar wens te variëren. Zo maak je in een handomdraai meer plaats voor bagage of voor extra passagiers. Flex7® biedt je de keuze tussen twee of zeven zitplaatsen – en alles daar tussenin. De optionele “Lounge”-indeling schept ongekend comfort voor de passagiers op de tweede rij. 

De innovatieve LED-verlichting met Adaptive Forward Lighting (AFL) en met negen lichtfuncties staat garant voor uitstekend zicht én meer veiligheid bij rijden in het donker. Geavanceerde assistentiesystemen helpen je in de nieuwe Zafira om alert te blijven en adequaat op elke situatie te reageren.

Bijvoorbeeld Opel Eye dat met behulp van een camera en radar continu het verkeer, je rijgedrag en de verkeersborden in het oog houdt. Ook de dode-hoekwaarschuwing biedt extra veiligheid: als zich een ander voertuig in je dode hoek bevindt, word je gewaarschuwd met een symbool in de betreffende buitenspiegel.

Twee geavanceerde infotainmentsystemen zorgen dat je in de Zafira niets hoeft te missen. Alles komt samen op het royale 7-inch kleuren-touchscreen, inclusief eenvoudige integratie van je smartphone en tablet.

Opel OnStar geeft je 24 uur per dag, 365 dagen per jaar een uniek gevoel van veiligheid. Deze geavanceerde dienstverlening is vrijwel overal in Europa met één druk op de knop beschikbaar. Voor passagiers met een smartphone, tablet of laptop biedt de krachtige Wi-Fi Hotspot van Opel OnStar een snelle en stabiele verbinding met het internet. Zodra je het contact inschakelt, is je auto online.  

Ook al is de Zafira een royale 7-zits auto, hij is opmerkelijk wendbaar.Zowel op de snelweg als in de stad voelt hij zich uitstekend thuis. Zijn brandstofverbruik en uitstoot zijn bovendien verrassend gunstig, zeker voor een auto van deze omvang. De Zafira is leverbaar met 1.6 Turbo met 147 kW (200 pk), Handgeschakelde 6-versnellingsbak of 6-traps automaat,  brandstofbesparend Start/Stop op vrijwel alle motoren en ook leverbaar met CNG- of LPG-motor. Ook de Opel Zafira Tourer is leverbaar. 

zafira-actiemodellen
zafira-15
zafira-25
zafira-35

ORANGE MOTORS "ON THE ROAD" - ROADTEST VIDEO

Presentator Jan-Willem van den Akker rijdt in de Opel Zafira. In deze roadtest laat hij alle mogelijkheden en een rij-impressie zien van de Opel Zafira. 

VIDEO

Meer weten over de Zafira of wilt u een proefrit plannen? Bel ons op 010-2111111 of vul het onderstaande formulier in (velden met een * zijn verplicht).

Contactgegevens


BEKIJK MEER VIDEO'S-->