bestelwagen-besteldagen-vivaro-1

U RIJDT DE NIEUWE OPEL VIVARO AL VANAF € 17.999,- 

VIVARO NOG BETER BEREKEND OP ZIJN TAAK

Met drie verschillende lengtevarianten en talrijke innovatieve technologieën is de nieuwe Opel Vivaro nog beter berekend op zijn taak. Het nieuwe model is gebaseerd op een state-of-the-art platform en biedt een uitgebreide reeks voorzieningen, die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van gebruikers.
De Vivaro is leverbaar in 3 varianten: 
- Gesloten Bestelwagen
- Dubbele Cabine met maximaal zes zitplaatsen
- Platform Cabine voor verschillende soorten opbouw.

LAADVERMOGEN

De versie met een laadcapaciteit van 6,6 kubieke meter biedt een laadvermogen van 1.400 kg, ofwel 200 kg meer dan zijn voorganger. Het maximale trekgewicht van 2.500 kg is zelfs 500 kg hoger. De Vivaro is met 1,90 meter niet de hoogste in het segment, maar hiermee past hij wel in parkeergarages en -kelders waar hogere bestelwagens doorgaans niet kunnen komen. 

LENGTEVARIANTEN

De Opel Vivaro wordt in drie lengtevarianten aangeboden: 

- de compactste versie van 4,60 meter lang is uitzonderlijk wendbaar en heeft een opmerkelijk korte draaicirkel van 11,3 meter. De standaard laadinhoud bedraagt 4,6 m3 en kan worden uitgebreid tot 5,1 m3 dankzij de FlexCargo doorlaadmogelijkheid onder de passagiersstoel. Hierdoor kunnen objecten van maximaal 3,32 meter lengte worden meegenomen.
- lengtevarianten  4,95 en 5,30 meter met een laadinhoud van respectievelijk 5,8 en 6,6 m3. Dankzij FlexCargo kunnen objecten van maximaal 3,67 of 4,02 meter lengte worden vervoerd. Het interieur heeft talrijke opbergvakken en verandert in een handomdraai in een mobiel kantoor. De rugleuning van de passagiersstoel is eenvoudig plat te leggen en daarmee heeft de bestuurder een ‘tafeltje’ tot zijn beschikking. 

vivaro-interieur-2019-1vivaro-interieur-2019-2vivaro-2019-1vivaro-interieur-2019-2

HOOGWAARDIGE TECHNOLOGIE

Dankzij de veelvoud aan verstelmogelijkheden is de bestuurdersstoel met lendensteun en armleuning net zo comfortabel in te stellen als bij een personenauto. Door de ongebruikelijk grote hoeveelheid assistentiesystemen in deze bedrijfswagenklasse is ook het veiligheidsniveau vergelijkbaar met dat van een personenauto. De Vivaro is leverbaar met onder meer een Head-up Display – uniek in dit segment – waarmee de belangrijkste voertuiginformatie voor de bestuurder zichtbaar, terwijl de ogen op de weg gericht blijven. De optionele camera- en radarsystemen leveren informatie voor: 

- Lane Keep Assist

- Traffic Sign Recognition

- Drowsiness Alert, dat de bestuurder waarschuwt en adviseert om een pauze te nemen na twee uur non-stop te hebben gereden

- Adaptive Cruise Control, die eventueel de snelheid vermindert om een veilige afstand tot de voorligger aan te houden

- Forward Collision Alert, dat twee keer waarschuwt als een frontale botsing dreigt

- Automatic Emergency Braking, dat met behulp van een remingreep helpt een aanrijding te voorkomen of de impact daarvan te verminderen

De Vivaro komt met sensoren die de bestuurder tijdens parkeren waarschuwt voor naderende obstakels aan de voor- en achterzijde en in de dode hoek. Afhankelijk van het uitrustingsniveau wordt het beeld van de achteruitkijkcamera weergegeven in de binnenspiegel of op het beeldscherm van het infotainmentsysteem. De infotainmentsystemen Multimedia Radio en Multimedia Navi Pro bieden een 7,0-inch touchscreen en smartphone-integratie via Apple CarPlay en Android Auto (zodra door Google gelanceerd in Nederland). Multimedia Navi Pro biedt tevens navigatie met Europakaart in 3D-weergave. De aantrekkingskracht van de nieuwe Opel Vivaro is niet alleen te danken aan het laadvermogen en de grote hoeveelheid technologie, maar ook aan de moderne motoren en transmissies, waaronder een 8-traps automaat. Daarmee staat de Vivaro garant voor een uiterst efficiënt verbruik. 

Verder dragen ook de onderhoudsintervallen tot 50.000 km bij aan de gunstige bedrijfskosten. De hooggeplaatste koplampen en de bescheiden dakhoogte van 1,90 meter verlagen bovendien het risico op schades. Dit alles maakt de nieuwe generatie Opel Vivaro een van de meest kostenefficiënte en praktische bedrijfswagens op de markt.

Wilt u meer weten over de Opel Vivaro en/of de mogelijkheden van ombouw en bedrijfswageninrichting? Neem contact op met ons salesteam om een proefrit afspraak te maken of een adviesgesprek. 

Contactgegevens


VIDEO´S NIEUWE OPEL VIVAROWHATSAPP MET ONS TEAM X

Ons team is iedere werkdag voor al uw vragen bereikbaar via Whatsapp tussen 08:30 en 17:30 uur. Buiten openingstijden wordt uw bericht de eerstvolgende werkdag beantwoord.