mokkax-header-om-2
OPEL MOKKA X 

HAAL HET MAXIMALE UIT JE LEVEN. 

De MOKKA X biedt heel veel extra’s om van te watertanden: Xtra avontuur, Xtra infotainment, Xtra veiligheid, Xtra comfort én Xtra online innovaties. Plus een Xtra hoge zit, waardoor je het gevoel hebt boven alles en iedereen uit te steken. In de stad, op de snelweg en op onverhard terrein: met zijn opvallende design en baanbrekende technologie gooit de MOKKA X overal hoge ogen. 

De MOKKA X combineert een robuust uiterlijk met innovatieve technologie. 

Om een paar hoogtepunten te noemen:

- LED-verlichting met AFL. 30% hogere lichtopbrengst. 

- Opel OnStar. Je persoonlijke online- en service-assistent.

- Waarschuwing bij dreigende aanrijding door rode LED’s die in de voorruit worden geprojecteerd.

- De kracht van 4x4. Voor maximale grip en controle kies je voor de optionele vierwielaandrijving.

- R 4.0 IntelliLink. Geavanceerde infotainment-technologie, met onder meer digitale radio DAB+ en Apple CarPlay™.

- Ergonomische AGR-stoelen geeft optimale ondersteuning van je rug.

De MOKKA X combineert een robuust design met een lichte, compacte carrosserie, zodat hij zich op elk terrein thuisvoelt. Dit in combinatie met innovatieve technologie die je helpt om elke situatie stevig in de hand te houden. De MOKKA X is stabiel en wendbaar en met de geavanceerde assistentiesystemen wordt de veiligheid vergroot. Opel Eye helpt je om veiliger te rijden en aanrijdingen te voorkomen, met behulp van innovatieve cameragestuurde systemen zoals Rijstrook-assistent en Verkeersbordherkenning. Dankzij deze geavanceerde technologie biedt de MOKKA X assistentie op een niveau dat tot nu toe ongekend was in deze klasse. 

Het brede motoraanbod voor de MOKKA X valt op door krachtige prestaties bij een zuinig verbruik. De geavanceerde, lichte 1.6 CDTI dieselmotor met 81 kW (110 pk) valt op door een lage CO2-uitstoot van slechts 103 g/km. Daarmee zijn het zuinige en milieubewuste benzinemotoren en baanbrekende stille dieselmotoren. Vrijwel alle motoren zijn voorzien van Start/Stop. 

actiemodellen-mokka
occasions-mokka-20
occasions-mokka-25
occasions-mokka-30

ORANGE MOTORS "ON THE ROAD" - ROADTEST VIDEO

Presentator Jan-Willem van den Akker rijdt in de Opel Mokka X. In deze roadtest laat hij alle mogelijkheden en een rij-impressie zien van de Opel Mokka X.

VIDEO

Meer weten over de Mokka X of wilt u een proefrit plannen? Bel ons op 010-2111111 of vul het onderstaande formulier in (velden met een * zijn verplicht).

Contactgegevens


BEKIJK MEER OPEL MOKKA X VIDEO'S