Orange Motors
Verkoop: 010-2111111
Sluiten
karlbanner-om

OPEL KARL

Een auto die aan al uw verlangens tegemoet komt!  

De Opel KARL geeft u de keuze uit vier uitrustingsniveaus. De basis Selection biedt u het gemak dat u van een compacte auto verwacht. De veelzijdige Edition gaat een stap verder, met hoogwaardige technologie en een extra comfortabel interieur. Wilt u méér? Dan is de luxe Innovation en de spectaculaire ROCKS Online Edition helemaal iets voor u.  

BEKIJK ONS AANBOD

karl-actie
karl-occasions-12500
karl-occasions-15000
karl-occasions-20000

Een standaarduitrusting die zo royaal is als die van de KARL, kom je in deze prijsklasse zelden tegen: vijf deuren, vijf volwaardige zitplaatsen en praktische systemen als cruise control, stuurbekrachtiging met City-modus en Hill Start Assist. Om met nóg meer plezier in de KARL te rijden, heb je bovendien de keuze uit diverse opties, zoals parkeersensoren achter of Rijstrook-assistent.  En ook het design is tot in de puntjes verzorgd: zijn krachtige lijnen maken direct duidelijk dat de KARL een échte Opel is. 

- Stijlvol 5-deurs ontwerp voor maximaal gebruiksgemak

- Dagrijverlichting biedt meer veiligheid én voegt extra flair toe

- Het optionele zonnedak werpt extra licht in het interieur

- Stijlvolle, comfort verhogende donker getinte ramen achter 

Van een hoogwaardige radio met Bluetooth® en USB-aansluiting tot een geavanceerd navigatiesysteem met veelzijdige online-functies: het infotainment-aanbod voor de KARL biedt precies wat je zoekt. 

De KARL is uitgerust met een innovatieve benzinemotor – één van de beste die Opel ooit gemaakt heeft. Hij is bijzonder efficiënt en heeft een lage uitstoot. Dat is onder meer te danken aan het brandstofbesparende Start/Stop-systeem, dat de motor uitschakelt zodra je stilstaat en direct weer opstart zodra je wilt wegrijden. Ben je vooral gesteld op gemak, dan kun je ook kiezen voor de 1.0-motor met de geavanceerde Easytronic® 3.0-versnellingsbak. Alle motoren voldoen aan de strenge Euro 6-emissienorm. Compacte benzinemotoren voor efficiënte prestaties met een vermogen van 55 kW (75 pk).

VIDEO

Presentator Jan-Willem van den Akker rijdt in de Opel KARL. In deze roadtest laat hij alle mogelijkheden en een rij-impressie zien van de Opel KARL.-->