OPEL INSIGNIA SPORTS TOURER


opel_insignia_st

Vol trots presenteren wij u de volledig nieuwe Insignia Sports Tourer. De stationwagenversie van Opels bekende vlaggenschip is aanzienlijk ruimer en lichter dan zijn voorganger, biedt geavanceerde technologie op het gebied van veiligheid, comfort en connectiviteit, terwijl het nieuwe AWD-systeem met torque vectoring de dynamische rijkwaliteiten naar een nog hoger niveau tilt.  

Atletische houding, ruimer interieur

De nieuwe Opel Insignia Sports Tourer volgt het dynamische en elegante lijnenspel van de nieuwe Insignia Grand Sport. De designers hebben zich laten inspireren door de Opel Monza Concept, dat komt vooral tot uiting in de achterzijde, die met zijn vleugelvormige LED-achterlichten en heldere lijnen krachtig op het netvlies ligt. De nieuwe Sport Tourer is met een lengte van 4.986 mm en hoogte van 1.483 mm iets langer (+73 mm) en lager (-31 mm) dan zijn voorganger. De spoorbreedte groeide 11 mm, terwijl de wielbasis met 92 mm is toegenomen tot 2.829 mm. Samen met de kortere overhangen resulteert dat in een atletische houding en een ruimer interieur.  

Praktische bruikbaarheid

De nieuwe Insignia Sports Tourer biedt aanzienlijk meer bagageruimte. Achterin is de ruimte tussen de wielkasten groter, terwijl de lengte van de laadvloer met 97 mm toenam tot 2.005 mm met volledig neergeklapte achterbak (40/20/40). Daarmee biedt hij een laadvolume van maximaal 1.640 liter, ofwel ruim 100 liter meer dan voorheen. De achterklep opent of sluit automatisch met behulp van een simpele voetbeweging onder de achterbumper. Dit slimme systeem detecteert bovendien eventuele obstakels en stopt het mechanisme bij het openen of sluiten indien nodig. Ook is de achterklep te bedienen met de sleutel. En voor extra gemak kan met een simpele druk op de knop een volledig vlakke laadvloer gecreëerd worden. 

Comfort en connectiviteit

De nieuwe Opel Insignia Sports Tourer kan niet alleen meer bagage meenemen, ook de ruimte voor passagiers is behoorlijk toegenomen. Zo biedt hij 31 mm meer hoofdruimte en 25 mm extra ruimte op schouderhoogte. Een groot panoramadak dat doorloopt tot achter de achterpassagiers is optioneel, evenals een verwarmbare achterbank. De optionele AGR-gecertificeerde premium stoelen voorin kunnen worden besteld in combinatie met elektrische verstelling, massagefunctie, verwarming en ventilatie. De bestuurder profiteert van een verbeterde zitpositie en een intuïtieve bediening van alle functies.

BEKIJK DE ROADTEST

HTML Content

VIDEO'S

Meer weten over de Insignia Sports Tourer? Bel ons op 010-2111111 of vul het onderstaande formulier in (velden met een * zijn verplicht).

Contactgegevens