Orange Motors
Verkoop: 010-2111111
Sluiten

OPEL INSIGNIA EXCLUSIVE

Opel Exclusive: voor een absoluut unieke Insignia

Met de introductie van de nieuwe Insignia start Opel een nieuwe fase van personalisatie en styling onder de noemer Opel Exclusive. Insignia-rijders kunnen een unieke en zelfs een speciaal voor hen ontwikkelde kleur kiezen of de auto een eigen karakter geven met een van de exclusieve wieldesigns, ongeacht of ze een Grand Sport, Sports Tourer, Country Tourer of GSi gaan rijden. In een later stadium breidt Opel het Exclusive-assortiment uit met diverse lederopties en designelementen.  

Het kiezen van een perfecte kleur voor een nieuwe auto kan soms lastig zijn. Het rood kan in de praktijk te donker uitvallen, de blauwe tint weer te licht en de groene kleur te fris. Klanten moeten daarom soms een compromis sluiten bij de aankoop van een nieuwe auto. Met de introductie van Opel Exclusive is Opel de eerste volumefabrikant die hier korte metten mee maakt. Opel Exclusive is bereikbaar voor iedereen en reflecteert Opels doelstelling om klanten de kans te geven om iets te creëren dat perfect aansluit op hun smaak. Op die manier belonen ze zichzelf met iets dat van grote waarde is. De mogelijkheden bij Opel Exclusive zijn bijna onbeperkt. Persoonlijke kleuren, aanpasbare designdetails en onnavolgbare comfortvoorzieningen maken het mogelijk een Insignia geheel naar eigen smaak aan te kleden. Letterlijk uniek voor elke koper. 

Uitblinken met een exclusieve kleur

Kopers van de nieuwe Insignia kunnen bij Opel Exclusive kiezen uit vijftien vooraf bepaalde kleuren. Deze kleuren zijn een aanvulling op het standaard al uitgebreide kleurenpalet. Klanten die meer individualiteit zoeken, hebben de mogelijkheid om een geheel eigen kleur samen te stellen. Of het nu gaat om de kleur van een favoriete zijde stropdas of de kleur ogen van de geliefde: alles is mogelijk. Opel-experts zoeken naar een match met de gewenste kleur zodra de klant een kleurmonster heeft gegeven. Op deze manier krijgt de klant een auto in exact de gewenste kleur. 

Opel Exclusive-klanten kunnen naast het selecteren van een geheel eigen kleur ook nog kiezen uit vijf specifieke lakafwerkingen: 

•Tri-coat-lak: zorgt voor de intense, diepe glans van een driecomponentenlak
•Metallic-lak: zorgt voor een sprankelende weerkaatsing van het licht
•Pearl/Mica-lak: schittert met uiterst fijne kristallen die een bijzondere parelmoerachtige glans uitstralen
•Basis lak: geeft een krachtige en pure kleurweergave
•Getinte blanke lak finish: laat extra diepte zien en schittert met een zeer rijke kleurintensiteit 

De standaard Insignia is voorzien van veel chrome detaillering. Opel Exclusive biedt de Insignia klant de mogelijkheid om met het High Gloss Black Pack het chrome te vervangen door luxe zwarte afwerking van de Opel grille, spiegels en raamlijsten. 

Opel Exclusive biedt eveneens de keuze uit nieuwe en exclusieve lichtmetalen wieldesigns, in 18 tot 20 inch, om de auto nog verder te personaliseren. Het assortiment van Opel Exclusive breidt in de toekomst uit met onder meer lederen interieurdetails en designelementen. Binnen het Opel Exclusive programma kunnen uiteraard alle Exclusive opties, zonder restricties, worden gecombineerd met de regulier beschikbare optiemogelijkheden. 

VIDEO

Meer weten over de Opel Exclusive? Bel ons op 010-2111111 of vul het onderstaande formulier in (velden met een * zijn verplicht). 

Contactgegevens
-->