crossland-banner-om-1

OPEL CROSSLAND X

DE TIJD VAN JE LEVEN!

Tijd om te werken, vrije tijd, tijd voor elkaar, tijd voor jezelf… De nieuwe Crossland X is speciaal voor jou ontworpen. Met zijn robuuste crossover-design, uitzonderlijke flexibiliteit en slimme innovaties is het dé auto voor wie elke dag 100% wil benutten. De Crossland heeft o.a.dak en buitenspiegels in een contrasterende kleur, stoere beschermingspanelen, koplampen in “double wing”-design, premium LED-verlichting met AFL, automatisch noodremsysteem, 180° panoramische achteruitrijcamera. Een bagageruimte met een inhoud tot 1.255 liter en perfecte integratie van je smartphone in je auto. 

De compacte Opel Crossland X is toegespitst op het leven in en rond stedelijk gebied. Dankzij zijn grote kofferruimte en comfort is de Crossland X eveneens geschikt voor langere (vakantie)reizen. Met een lengte van 4,212 meter. Voor nóg meer ruimtelijk gevoel is een panoramisch glazen dak een optie. Zowel de bestuurder als de voorpassagier kunnen plaatsnemen op AGR-gecertificeerde stoelen.  

Veel bagageruimte en ruime zitplaatsen

De bagageruimte van 410 liter in de Opel Crossland X – met de neerklapbare achterbank in de normale positie – is de grootste in het segment. De achterbank is over 15 cm in lengterichting verschuifbaar, zodat er keuze is voor meer beenruimte achterin of juist meer bagageruimte. Hierdoor is het interieur van de Crossland X zeer functioneel. Andere aantrekkelijke innovaties maken het rijden in de Opel Crossland X nog veiliger, comfortabeler en gemakkelijker. Enkele voorbeelden: Head Up Display en de Panorama Achteruitrijcamera met een blikveld van 180o, Advanced Park Assist, Forward Collision Alert met Voetgangersherkenning en Automatic Emergency City Braking, Lane Keep Assist, Traffic Sign Recognition en Side Blind Spot Alert.

6 motoren leverbaar

De nieuwe Crossland X biedt u de keuze uit zes motoren: vier benzine- en twee dieselmotoren, met een vermogen van 81 tot 130 pk. Bijna alle motoren zijn voorzien van het brandstofbesparende Start/Stop-systeem, dat de motor uitschakelt als u stilstaat, bijvoorbeeld voor een stoplicht, en direct weer opstart zodra u wilt wegrijden. 

Opel Crossland X scoort 5 sterren in Euro NCAP-crashtest

Uit de nieuwste testresultaten van Euro NCAP, blijkt dat de Crossland X de maximale score van vijf sterren heeft behaald. Dit heeft het model te danken aan topprestaties in de categorieën bescherming van volwassen inzittenden, bescherming van kinderen in de auto, veiligheid van voetgangers en de werking van de veiligheidssystemen in de auto. De Opel Crossland X scoorde vooral heel goed in de zijdelingse aanrijding. Daar kreeg de crossover het maximumaantal punten voor de bescherming van zowel volwassenen als kinderen in de auto.

BEKIJK ONS AANBOD VAN DE OPEL CROSSLAND X

crossland-actie
crossland-10
crossland-20
crossland-30

ORANGE MOTORS "ON THE ROAD" ROADTEST VIDEO

Presentator Jan-Willem van den Akker rijdt in het nieuwste model van Opel, de Crossland X. In deze roadtest laat hij alle mogelijkheden en een rij-impressie zien van de Opel Crossland X.

VIDEO

Meer weten over de Crossland X of wilt u een proefrit plannen? Bel ons op 010-2111111 of vul het onderstaande formulier in (velden met een * zijn verplicht).

Contactgegevens


BEKIJK MEER OPEL CROSSLAND X VIDEO'SWHATSAPP MET ONS TEAM X

Ons team is iedere werkdag voor al uw vragen bereikbaar via Whatsapp tussen 08:30 en 17:30 uur. Buiten openingstijden wordt uw bericht de eerstvolgende werkdag beantwoord.