opelcorsa-banner-1

OPEL CORSA - UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Een design waar u direct voor valt, geavanceerde techniek en geweldige rijeigenschappen: de Corsa geeft u het gevoel in een veel duurdere auto te rijden. En toch is de Corsa een heel betaalbare auto.  

Het luxe uitgeruste interieur met hoogwaardige materialen is veruit het beste in zijn klasse. Dankzij innovatieve Duitse techniek is rijden in de Corsa veiliger, gemakkelijker en véél leuker. Er is een ruime keuze uit diverse sterke benzine-, diesel- en Bi-Fuel-motoren, variërend van 66kW (90pk) tot 152kW (207pk). De compacte turbomotoren staan garant voor efficiënte prestaties en ultiem rijplezier.  

Zoveel oog voor detail en zoveel precisie in het design van de carrosserie zag u nooit eerder in deze klasse. En dat is maar één van de redenen waarom de Corsa echt uniek is. Alles waarvan je dacht “dat zou ik wel willen hebben”, heeft de Corsa waarschijnlijk in huis. Innovaties die door Opel ontwikkeld zijn om autorijden gemakkelijker, veiliger, comfortabeler en gewoon veel leuker te maken. Dat merkt u zodra u instapt. En IntelliLink zorgt ervoor dat de Corsa perfect aansluit bij uw digitale leven. Geen wonder dat de Corsa zoveel harten op hol brengt. Hij heeft gewoon álles waar u ooit naar op zoek was.  

De Corsa is leverbaar in een 3-deurs en 5-deurs uitvoering. Het interieur is verrassend ruim en biedt hoogwaardige materialen met strakke vormen. De lange horizontale lijnen benadrukken dit gevoel van ruimtelijkheid. Uw Corsa is flexibel dankzij de in delen (40/60) neerklapbare achterbank en de verstelbare dubbele laadbodem. Beide systemen zijn gemakkelijk te gebruiken en passen zich eenvoudig aan uw bagage aan.

Meer weten over de Corsa of wilt u een proefrit plannen? Bekijk ons aanbod van aantrekkelijk geprijsde nieuwe Opel Corsa´s of ons aanbod Opel Corsa occasions. 

corsa-actie
corsa-10a
corsa-15
corsa-20

ORANGE MOTORS "ON THE ROAD" - ROADTEST VIDEO

Presentator Jan-Willem van den Akker rijdt in de Opel Corsa. In deze roadtest laat hij alle mogelijkheden en een rij-impressie zien van de Opel Corsa.