ampera-prijs-verlaagd-2020

OPEL AMPERA-E NU MET € 4.000,- KORTING DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR!

Opel is klaar voor de toekomst en daarom heeft Opel de volledig elektrische Ampera-e zeer sterk in prijs verlaagd met € 4.000,- korting!

- Opel Ampera-e Business is leverbaar vanaf € 30.945,-  

- Opel Ampera-e Business Executive is leverbaar vanaf € 33.945,- 


Wanneer u als zakelijke rijder gebruikt maakt van de MIA-aftrek koopt en rijdt u de Opel Ampera-e tegen zeer gunstige tarieven. Ook in de lease is de Opel Ampera-e nu natuurlijk extra aantrekkelijk. Op basis van 60 maanden/10.000 km per jaar is de Ampera-e via Free2Move Lease nu zakelijk te leasen vanaf € 459,- per maand (exclusief BTW), met een maandelijkse netto bijtelling van € 82,-   

De 100% elektrische Ampera-e heeft met een volle 60 kWh batterij een actieradius van 423 elektrische kilometers (WLTP). De Ampera-e heeft standaard een zeer rijke uitrusting, zoals verwarmbare voorstoelen, een verwarmbaar stuurwiel en het Intellilink-infotainmentsysteem met uitstekende connectiviteit en smartphone-integratie. Ook een draadloze smartphone-oplader en 4 USB-aansluitingen zijn standaard aanwezig. Door de stijgende populariteit van elektrische auto’s, stijgt ook de restwaarde. Elke Ampera-e heeft daarnaast standaard acht jaar/160.000km garantie op het accupakket. Ondanks dat hij compact oogt, is het interieur met 5 zitplaatsen van de Ampera-e verrassend ruim, dankzij de plaatsing van het accupakket in de bodem van de auto. De voorraad van de Ampera-e is beperkt, dus wacht niet te lang, aangezien ‘op’ in dit geval ook echt ‘op’ is.

ampera-actiemodellen

Meer weten over de Ampera-e of wilt u een proefrit plannen? Bel ons op 010-2111111Whatsapp of vul het contactformulier in (velden met een * zijn verplicht). 

Contactgegevens


VIDEO'SWHATSAPP MET ONS TEAM X

Ons team is iedere werkdag voor al uw vragen bereikbaar via Whatsapp tussen 08:30 en 17:30 uur. Buiten openingstijden wordt uw bericht de eerstvolgende werkdag beantwoord.