Orange Motors
Verkoop: 010-2111111
Sluiten
Direct uit voorraad leverbaar met 4% bijtelling voor 31-12-2019

OPEL AMPERA-E

De elektrische Ampera-e met een actieradius van 423 km (WLTP) is direct leverbaar! Registreer de Ampera-e voor 2020 en profiteer van de lage 4% bijtellingscategorie. 
Ontdek actuele voorraad.

Opel is klaar voor de toekomst. De succesvolle Ampera-e wordt overladen met prijzen en nieuwe elektrische modellen zijn in aantocht. Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen van elektrisch rijden? Naast krachtige prestaties, een fluisterstille aandrijflijn en een comfortabel rijgedrag heeft elektrisch rijden nog veel meer voordelen. We zetten er voor u een paar op een rij. 

Ampera-e: een aanrader

De Opel Ampera-e is er vanaf € 48.449. De ruime 5-persoons MPV heeft een krachtige 150kW (204pk) elektromotor en kan 380km rijden op één acculading (WLTP). De aanschafprijs is hoger dan die van een vergelijkbaar benzine- of dieselmodel, maar de Ampera-e heeft dan ook standaard een zeer rijke uitrusting, zoals verwarmbare voorstoelen, een verwarmbaar stuurwiel en het Intellilink-infotainmentsysteem met uitstekende connectiviteit en smartphone-integratie via Apple CarPlay. Ook een draadloze smartphone-oplader en 4 USB-aansluitingen zijn standaard aanwezig. Door de stijgende populariteit van elektrische auto’s, stijgt ook de restwaarde. Dat betekent dat de afschrijving steeds gunstiger wordt. Elke Ampera-e heeft daarnaast standaard acht jaar/160.000km garantie op het accupakket.

ampera-actiemodellen
ampera-20
ampera-30
ampera-40

Meer weten over de Ampera-e of wilt u een proefrit plannen? Bel ons op 010-2111111 of vul het onderstaande formulier in (velden met een * zijn verplicht). 

Contactgegevens


VIDEO'S

BEKIJK MEER VIDEO'S-->