Orange Motors
Verkoop: 010-2111111
Sluiten
adam-test-3

OPEL ADAM

Jij bent net zo uniek als de ADAM. Wat hem zo anders maakt? Niet alleen zijn brutale uitstraling en zijn knallende kleuren. Maar vooral dat jij met de ADAM echt álle kanten op kunt. Om te beginnen heb je de keuze tussen de ADAM, de stoere stads-crossover ADAM ROCKS, de sportieve ADAM S en de adembenemende ADAM ROCKS S, die je stuk voor stuk op talloze manieren kunt personaliseren.  

Wil jij helemaal zelf zijn looks bepalen? Van de velgen tot het dak, interieur én exterieur? De ADAM UNLIMITED en ADAM ROCKS bieden je alle mogelijkheden om 100% je eigen smaak te volgen en jouw unieke model samen te stellen. Om te voorkomen dat het je met al die mogelijkheden gaat duizelen, hebben we de rijk uitgeruste ADAM FAVOURITES voor je samengesteld.  

De eigenwijze ADAM JAM FAVOURITE, de elegante ADAM GLAM FAVOURITE, de stoere ADAM ROCKS FAVOURITE én de sportieve ADAM S. 

Met innovaties als een IntelliLink infotainmentsysteem inclusief Apple CarPlay™, de praktische draadloze telefoonoplader, of de uitschuifbare FlexFix® fietsendrager. En natuurlijk Opel OnStar, dat je een subliem gevoel van veiligheid en service geeft.

OPEL ADAM BLITZ

De Opel ADAM BlitZ is een leuk eigenzinnig model met een brutale uitstraling, aansprekende carrosseriekleuren en contrasterende dakkleuren. En met zijn rijke standaarduitrusting krijg je gegarandeerd value for money!

adamblitz-om

-

OPEL ADAM ROCKS

Avontuurlijk en een stoer design. Dat is de ADAM ROCKS met Swing Top canvas in "black" dak. De beste basis om er avontuurlijk op uit te trekken, met  talloze stylingdetails om zijn stoere karakter te benadrukken.

adamrocks-online-edition-orangemotors
blanco

OPEL ADAM S

Sneller en sterker dan je ooit had durven dromen: de ADAM S dankt zijn indrukwekkende prestaties aan het speciaal afgestemde sportchassis, sportieve tuning en een krachtige motor. Zijn adembenemende design onderstreept zijn dynamische karakter. 

opel_adam_s_night_traffic_504x450_my19
blanco

BEKIJK ONS AANBOD

adam-10
adam-15
adam-20

VIDEO

Meer weten over de ADAM of wilt u een proefrit plannen? Bel ons op 010-2111111 of vul het onderstaande formulier in (velden met een * zijn verplicht). 

Contactgegevens


BEKIJK MEER VIDEO'S

 -->