werkplaats-banner

ORANGE MOTORS - DE EXPERT VOOR ONDERHOUD EN REPARATIES RONDOM UW OPEL

Orange Motors is dé expert voor alles rondom uw Opel. Met al meer dan 70 jaar ervaring in het repareren en onderhouden van Opel's. Van gepland onderhoud en controles, herstel na schade of tussentijdse reparaties tot deskundige informatie over garantie en verzekeringen. Bij Orange Motors bent u verzekerd van de kwaliteit en zorg die u mag verwachten. 

Wie beter dan onze gekwalificeerde Opel technici kunnen uw Opel onderhouden? Laat uw Opel door ons controleren, onderhouden en/of repareren en krijg op alle aspecten het allerbeste! De allerbeste kwaliteit. De allerbeste zorg. Én de allerbeste afspraken. Maximale service en kwaliteit voor u én uw Opel! Periodiek onderhoud is essentieel om onbezorgd te kunnen blijven genieten van uw Opel. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel want wij denken niet alleen aan uw Opel, maar ook aan u. 

De medewerkers van onze werkplaatsen staan voor u klaar op onze vestigingen in Rotterdam, Capelle a/d IJssel, Naaldwijk, Berkel en Rodenrijs, Schiedam en Spijkenisse. 


U kunt direct online een werkplaatsafspraak maken

Telefonisch via 010-2111111 of via e-mail [email protected]


OPEL PECHHULP

Altijd verzekerd van mobiliteit. Wat er ook gebeurt! 

Met pech langs de weg? Opel Pechhulp zorgt dat u zo snel mogelijk weer verder kunt. Daarom kunt u met Opel Pechhulp 24 uur per dag en 7 dagen per week rekenen op snelle pechhulp onderweg. Gegarandeerd. En het mooiste: het is helemaal gratis! Met als enige voorwaarde dat u uw Opel door Orange Motors laat onderhouden.

MEER INFORMATIE

5+ EN 10+ ONDERHOUDSSERVICE

Rijdt u in een Opel van meer dan 5 jaar oud? Dan profiteert u van extra voordeel, als u lid bent van myOpel. Bij onderhoud of reparatie ontvangt u bij de Opel dealer een exclusieve korting van 10% op Opel Onderdelen en arbeidsloon. Is uw Opel meer dan 10 jaar oud, dan krijgt u zelfs 20% korting!  


MEER INFORMATIE

GARANTIE

Om te zorgen dat u 100% van uw Opel kunt genieten, biedt Opel een uitgebreide fabrieksgarantie van 2 jaar op elke nieuwe Opel en 1 jaar op Opel Onderdelen, Opel ruilonderdelen en accessoires die gemonteerd zijn door Orange Motors. Plus 12 jaar garantie tegen doorroesten van de carrosserie. Krijgt u in de garantietermijn te maken met een defect? Dan wordt dit door Orange Motors kosteloos verholpen.

MEER INFORMATIE

LEKKER DUIDELIJK ONDERHOUDSABONNEMENT

Het beste onderhoud voor uw Opel tegen een vast bedrag per maand. Het basispakket bestaat uit de verlengde garantie en u kunt kiezen of u daar Onderhoud, Slijtage en Banden aan toe wilt voegen. Heeft u een keuze gemaakt, dan selecteert u de looptijd van 3, 4 of 5 jaar. En tenslotte het aantal kilometers per jaar. 

 

MEER INFORMATIE