opel-10plus-service-orangemotors

Opel 10+ Service

Voor controles, onderhoudsbeurten en reparaties bent u bij ons in de beste handen. Ook als uw Opel ouder is dan 10 jaar. Wij houden graag elke Opel in topconditie. Daarom hebben wij voor u en uw ‘10+ Opel’ een exclusieve aanbieding: 20% korting* op uw werkplaatsfactuur.

Extra voordeel, speciaal voor u en uw 10+ Opel

De Opel 10+ Service is een uniek aanbod voor Opelrijders die in het bezit zijn van een Opel ouder dan 10 jaar (voor Opels tussen de 5 en 10 jaar oud is er de Opel 5+ service). De Opel 10+ Service houdt in dat aan Opels van 10 jaar en ouder 20% korting wordt verleend op de factuur van een reparatie of een onderhoudsbeurt.

myOpel.nl

Met myOpel willen wij u als Opel rijder in de watten leggen. Informatie en gebruiksgemak, ledenvoordeel en handige functies die het u als Opel rijder gemakkelijk maken. Exclusiviteit voor wie Opel rijdt. Meld u kosteloos aan op myOpel.nl. Heeft u hulp nodig bij het aanmelden voor myOpel? Wij helpen wij u graag.

VIDEO'S

Werkplaatsafspraak 5+ service

Wilt u meer informatie over onze 10+ service voor uw Opel? Bel ons op 010-2111111 of gebruik het onderstaande contactformulier. 

Contactgegevens