capelle

Onze medewerkers helpen u graag bij het uitzoeken van uw nieuwe Opel of een gebruikte auto, uiteraard met gepaste afstand van 1,5 meter en alle hygenievoorschriften. Ook onze werkplaatsen zijn geopend en ook bij de werkplaatsreceptie hebben wij maatregelen genomen voor uw en onze gezondheid. U kunt gebruik maken van onze Digitale Werkplaats en de Orange Motors app om online met ons te kunnen communiceren. Informeer bij onze klantenservice naar de mogelijkheden. 

Kortom; U bent van harte welkom bij Orange Motors, alleen iets anders dan wat u van ons gewend bent. Lees meer over onze hygiene maatregelen op www.orangemotors.nl/coronavirus

PLAN EEN VIDEOGESPREK

Wij bieden u de mogelijkheid om een online Skype/Facetime of Whatsapp video gesprek te voeren met één van onze verkoopadviseurs. In dit videogesprek zal onze adviseur al uw vragen beantwoorden en/of een impressie geven van de gewenste auto.  

LEES MEER 

ONS ONLINE AANBOD

Bent u op zoek naar een nieuwe Opel of occasion? Bekijk nu ons aanbod op onze website en bestel online uw nieuwe auto of occasion. Wij bezorgen de auto gratis voor u op lokatie.

LEES MEER

PROEFRIT (AAN HUIS)

Op verzoek kunnen wij ook een proefrit bij u op lokatie uitvoeren binnen onze regio. Wij nemen extra hygiënemaatregelen zoals het extra reinigen en luchten van de auto. Zo kunt u in uw vertrouwde omgeving een proefrit maken met de gewenste auto en zal de adviseur tijdens uw proefrit uw huidige auto taxeren.

LEES MEER