mokka-banner-orangemotors

DE NIEUWE OPEL MOKKA LAAT ZICH ZIEN!

Klaar voor een echte Game Changer? Ontdek hoe ongeëvenaarde techniek en een futuristisch design hand in hand gaan met fantastische rijdynamiek. Klaar om alles te veranderen.

Opel introduceert binnenkort de Opel Mokka! De productie start in het vierde kwartaal van 2020 en de levering aan klanten start begin 2021.

Opel trapt af met de batterij-elektrische variant van de nieuwe Mokka.
De nieuwe Opel Mokka neemt afscheid van de ‘X’ in de naam en bouwt voort op de kwaliteiten van zijn voorganger de Opel Mokka-X. 

02-opel-mokka-om07-opel-mokka-om03-opel-mokka-om
08-opel-mokka-om

Compact en robuust   

De nieuwe Opel Mokka oogt nog altijd compact en robuust, maar nu op een meer progressieve en moderne manier. De compacte crossover is nog meer afgestemd op gebruik in de stad. Hij is efficiënter, ruimer en gewaagd. En leverbaar met elektrische aandrijving, direct vanaf de verkoopstart. Klanten kunnen behalve een batterij-elektrische aandrijflijn ook kiezen voor een efficiënte verbrandingsmotor.  

 

Proporties    

De nieuwe Opel Mokka laat zich zien, volledig afgestemd op de nieuwe designfilosofie van Opel. Het model combineert Duitse engineering met een heldere ‘detoxed’-designtaal. ‘Less is more’ is van toepassing op zowel de buiten- als de binnenzijde van de nieuwe Mokka. 

 

Orange Motors informeert u graag over de introductie van de nieuwe Mokka en wilt u meer informatie ontvangen over de nieuwe Opel Mokka, neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier, bel Orange Motors via 010-2111111 of neem via Whatsapp 06-87927077 contact met ons op.  

 

Contactgegevens


Inschrijven voor de nieuwsbrief

* indicates required

U kunt kiezen uit meerdere opties.

Indien u deze e-mails van Orange Motors niet meer wenst te ontvangen, kunt u in de link onderaan de e-mail dit aangeven en u uitschrijven voor onze mailinglist.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.WHATSAPP MET ONS TEAM X

Ons team is iedere werkdag voor al uw vragen bereikbaar via Whatsapp tussen 08:30 en 17:30 uur. Buiten openingstijden wordt uw bericht de eerstvolgende werkdag beantwoord.