orangemotors-naaldwijk-buiten

ORANGE MOTORS NAALDWIJK

Orange Motors Naaldwijk is de Opel-dealer in Naaldwijk voorheen bekend onder de naam P.A. van der Kooij Westland en de EGAC (Eerste ’s-Gravezandse Automobiel Centrale). Wij zijn gevestigd nabij de woonboulevard en de N213. 
Wij zien iedere werkdag geopend van 08:00 - 17:00 (werkplaats) en 09:00 - 18:00 uur (verkoop). 

Op vrijdagavond is onze showroom tijdens koopavond geopend van 19:00 - 21:00 uur. 

 

VERKOOP

Voor nieuwe en gebruikte Opel's en occasions van alle automerken, kunt u bij Orange Motors Naaldwijk terecht. Ook zijn wij de Opel Bedrijfswagenspecialist voor het Westland gebied. 
naaldwijk5

WERKPLAATS

Voor de APK, servicebeurten, reparaties en onderhoud aan uw Opel of occasion kunt u bij Orange Motors Naaldwijk terecht. Ook voor onderhoud aan auto's van andere automerken kunt u bij ons terecht, geheel volgens richtlijnen van de autofabrikant.
Bel ons voor een afspraak via 0174-291660 of plan direct online een werkplaatsafspraak.   

Maak werkplaatsafspraak

 
naaldwijk4

SCHADEHERSTEL

Een ongeluk zit in een klein hoekje, of het nu een kleine parkeerschade is of aanzienlijke schade door een kettingbotsing. Een ding is zeker, de professionals van Orange Schade staan altijd voor u klaar, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Uw tevredenheid staat bij ons op nummer 1. U hoeft ons alleen maar te bellen. De rest regelen wij: de schadebegroting, het overleg met uw verzekeringsmaatschappij, de reparatie, het transport van uw voertuig, vervangend vervoer en de financiële afwikkeling.

Neem vrijblijvend contact op of maak een pitstop bij onze vestiging in Vlaardingen. Kijk op www.orangeschade.nl voor meer informatie. 

Neem contact op met Orange Motors Naaldwijk.

Orange Motors Naaldwijk
Klompenmakerstraat 51
2672 GA Naaldwijk
Tel. 0174-291660

Contactgegevens