distrigo-banner-1

OPEL ONDERDELEN LEVERING VIA DISTRIGO

Hierbij willen wij u informeren over een belangrijke wijziging die Opel Nederland heeft doorgevoerd in de distributie van originele Opel onderdelen.

PSA (importeur van Opel, Peugeot, Citroën en DS) heeft besloten om het bestel- en leveringsproces van originele Opel onderdelen per 6 januari 2020 over te dragen aan PSA Retail / DISTRIGO.

In de nieuwe situatie zullen de onderdelen worden geleverd vanuit drie distributiecentra in Nederland. Niet alleen aan de Opel dealers, maar ook direct aan schadebedrijven en (universele) autobedrijven. 

Deze wijziging betekent dat wij als Opel dealer Orange Motors geen rol meer hebben in het leveren van onderdelen aan schadebedrijven en (universele) autobedrijven.  Deze wijziging zal helaas ook impact hebben op de bezetting en inrichting van onze magazijnen. Hierdoor zijn wij ook niet langer in de gelegenheid zijn om u te voorzien van onderdelen informatie, schema’s en technische vragen.

Dit betekent voor u als klant dat u de mogelijkheid krijgt om uw onderdelen direct bij DISTRIGO te bestellen. Deze onderdelen worden dan direct aan u geleverd en gefactureerd. DISTRIGO levert 30.000 onderdelen uit voorraad van de PSA merken. Naast de originele onderdelen levert DISTRIGO ook een uitgebreid assortiment multi merk onderdelen.

U kunt zich aanmelden bij PSA Retail via www.psaretailklant.nl Na uw aanmelding ontvangt u de nodige informatie met betrekking tot de leverings- en betalingsvoorwaarden. Een medewerker van PSA Retail zal vervolgens contact met u opnemen. U kunt de klantenservice van PSA Retail bereiken via 088-3085001 (speciaal telefoonnummer voor vragen over de aansluiting) of de algemene klantenservice via 088-3085008. Als u reeds klant bent bij DISTRIGO kunt u dus vanaf 6 januari 2020 ook voor de originele Opel onderdelen terecht en hoeft u zich hiervoor niet extra aan te melden.

Tot slot willen wij u bedanken voor het vertrouwen en willen wij u zeker ook namens onze magazijnverantwoordelijken en magazijnmedewerkers bedanken voor de jarenlange plezierige samenwerking.

 


WHATSAPP MET ONS TEAM X

Ons team is iedere werkdag voor al uw vragen bereikbaar via Whatsapp tussen 08:30 en 17:30 uur. Buiten openingstijden wordt uw bericht de eerstvolgende werkdag beantwoord.