distributieriem-header-orangemotors

DISTRIBUTIERIEM VERVANGEN

De distributieriem van uw Opel is een essentieel onderdeel, dat helaas aan slijtage onderhevig is. Om schade aan uw motor te voorkomen en te zorgen dat uw Opel langer meegaat, dient de distributieriem tijdig vervangen te worden. Dat kan rondom een vast kilometrage zijn, maar ook eerder. Meer informatie hierover kunt u terugvinden in het instructie- of onderhoudsboekje van uw Opel. Wij controleren en vervangen uw distributieriem graag voor u, ook los van een eventuele onderhoudsbeurt. 

Wij adviseren u om elke ingreep aan de distributieriem over te laten aan onze deskundige monteurs. Vaak wordt de distributieriem per set, bestaande uit de distributieriem, spanrollen en omkeerrollen, vervangen omdat dit kostenefficiënter is. Vraag ons gerust om advies, daar zijn wij tenslotte voor.

WANNEER DE RIEM VERVANGEN?

- na een bepaald aantal kilometers gereden te hebben. Dit verschilt per model, maar is meestal tussen de 60.000 en 120.000 km.

- na een bepaalde tijd indien u minder kilometers gereden heeft.  

- dit verschilt per model, maar ligt meestal tussen de 4 en 8 jaar. 

Wilt u meer weten over het vervangen van de distributieriem, neem dan contact op met ons werkplaatsteam via 010-2111111 of e-mail [email protected] 

Of plan direct een werkplaatsafspraak voor het vervangen van de distributieriem.

VRAAG OFFERTE AAN

Vul het contactformulier in en voer bij opmerkingen het merk en het model van uw auto in. Wij sturen u z.s.m. een op maat gemaakte offerte aan u. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 010-2111111.

Contactgegevens