corsa-e-header
mobilioccasions-blanco

Opel biedt de volledig nieuwe Corsa voor het eerst aan met volledig elektrische aandrijving. De batterij-elektrische versie biedt een actieradius van 330 km (volgens WLTP1). ). De orderboeken van de nieuwe Corsa openen vandaag met de bekendmaking van de prijs voor de rijk uitgeruste Launch Edition: € 30.999,-. Deze prijs is inclusief afleverkosten, 11 kW 3-fase ‘onboard charger’, type 3 laadkabel en een onderhoudsabonnement voor zes jaar. Over enkele weken zal Opel aanvullend de prijs bekend maken van de in een later stadium leverbare Corsa-e basisvariant (Edition), alsmede die van de efficiënte benzine- en dieselversies.

Aantrekkelijke leasetarieven

Ook is er de mogelijkheid om de Corsa-e te leasen. Met de introductie van een scherp Opel Private Lease-tarief van € 499,- per maand, alsmede een zakelijk leasetarief via Free2Move lease vanaf € 439,- in combinatie met een 4% bijtellingstarief wordt elektrisch rijden bereikbaar voor een veel grotere groep klanten dan tot nog toe het geval was. Deze tarieven zijn op basis van een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar.


https://www.orangemotors.nl/reserveer-de-opelcorsa/


https://www.orangemotors.nl/opelcorsa-e/


https://www.orangemotors.nl/opel-configurator/?md=corsa-eWHATSAPP MET ONS TEAM X

Ons team is iedere werkdag voor al uw vragen bereikbaar via Whatsapp tussen 08:30 en 17:30 uur. Buiten openingstijden wordt uw bericht de eerstvolgende werkdag beantwoord.