Orange Motors
Verkoop: 010-2111111
Sluiten

ORANGE MOTORS BERKEL EN RODENRIJS

De Opel dealer voor Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Rotterdam-Hillegersberg, Rotterdam Schiebroek en Pijnacker-Nootdorp. Kortom de dealer voor Lansingerland en omstreken is Orange Motors, voorheen bekend als Eef en Huub en Auto Sonneveld. 

De Opel occasion-specialist
U kunt bij Orange Motors Berkel en Rodenrijs terecht voor Opel Occasions. Ook voor(budget)-occasions van andere automerken kunt u bij ons terecht. 

Occasions Berkel en Rodenrijs


Officiele Opel Service dealer voor Lansingerland
U kunt ook bij ons terecht voor alle voorkomende garagewerkzaamheden zoals onderhoud, reparatie, afhalen van onderdelen, accessoires en schadeherstel.

Onderhoud voor alle automerken
U kunt eveneens bij ons terecht voor onderhoud en reparaties voor alle andere merken auto's conform de eisen van de fabrikant of importeur. 

orangemotors-berkel2orangemotors-berkel3berkel-rodenrijs-vestiging

ROUTEBESCHRIJVING

Wij zijn gevestigd nabij de N472 en bedrijventerrein Berkelse Poort. 

Vanuit Rotterdam-Hillegersberg rijdt u in 7 minuten naar onze vestiging: Via de Molenlaan volgt u de borden richting Berschenhoek en volgt u de Bergweg-Zuid. Bij de rotonde volgt u de borden Bergschenhoek / Berkel en Rodenrijs en gaat u de N472 op. Plan hier uw route.

Vanuit Pijnacker rijdt u in 10 minuten naar onze vestiging: U rijdt richting de Klapwijkseweg en u volgt de borden richting Berkel en Rodenrijs / Rotterdam en gaat u de N472 op en volgt u de borden richting Berkel en Rodenrijs. Plan hier uw route.

Vanuit Rotterdam-Schiebroek rijdt u in 10 minuten naar onze vestiging: U rijdt richting de Ankie Verbeek-Ohrlaan en volgt u de borden richting Berschenhoek en volgt u de Bergweg-Zuid. Bij de rotonde volgt u de borden Bergschenhoek / Berkel en Rodenrijs en gaat u de N472 op. Plan hier uw route.

Vanuit Bleiswijk rijdt u in 8 minuten naar onze vestiging:
U rijdt richting Berkel en Rodenrijs over de N209, daarna volgt u de N472. Plan hier uw route.

Vanuit Bergschenhoek rijdt u in 5 minuten naar onze vestiging. U rijdt richting de Europasingel en slaat daarna rechtsaf de Bergweg-Noord op. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar de Boterdorpseweg/de N472 en volg de N472. Plan hier uw route.

SCHADEHERSTEL

Een ongeluk zit in een klein hoekje, of het nu een kleine parkeerschade is of aanzienlijke schade door een kettingbotsing. Een ding is zeker, de professionals van Orange Schade staan altijd voor u klaar, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Uw tevredenheid staat bij ons op nummer 1. U hoeft ons alleen maar te bellen. De rest regelen wij: de schadebegroting, het overleg met uw verzekeringsmaatschappij, de reparatie, het transport van uw voertuig, vervangend vervoer en de financiƫle afwikkeling.

Neem vrijblijvend contact op of maak een pitstop bij onze vestigingen in Hoogvliet en Vlaardingen. Kijk op www.orangeschade.nl voor meer informatie. 

Neem contact op met Orange Motors Berkel en Rodenrijs

Raadhuislaan 30
2651 DB Berkel en Rodenrijs
Tel. 010-5112766

Contactgegevens
-->