orangemotors-bedrijfswagens-header

ORANGE MOTORS BEDRIJFSWAGENS - 100% OPEL BEDRIJFSWAGENS SPECIALIST

Wat uw bedrijf ook doet, u wilt kunnen vertrouwen op een bedrijfswagen die dag in dag uit voor u klaarstaat. Een wagen die efficiënt is en u helpt uw bedrijfskosten laag te houden. Het Orange Motors Bedrijfswagens aanbod voldoet aan die eisen. Wij bieden u een ruim aanbod aan accessoires, zodat u uw bedrijfswagen nóg beter aan uw wensen kunt aanpassen. Ook kunnen wij voor u de volledige betimmering, inrichting of ombouw van uw bedrijfswagen voor ieder doel naar wens voor u realiseren. Orange Motors biedt u een totaaloplossing en heeft u 1 centraal aanspreekpunt. Onze bedrijfswagenspecialisten kunt u bezoeken op onze 3 Opel Bedrijfswagen lokaties in Rotterdam, Capelle a/d IJssel en Naaldwijk. 

combo-cargo-2018

DE NIEUWE OPEL COMBO

Ongekend veelzijdig, tot 3,9m3 laadruimte, efficiënte motoren en geavanceerde assistentiesystemen: de nieuwe Combo biedt alles om uw bedrijf uitstekend vooruit te helpen. De nieuwe Combo staat vanaf dit najaar bij Orange Motors. Wat u ook wilt meenemen: de Combo maakt het u gemakkelijk. Dankzij een laadvermogen tot 1000 kg en schuifdeuren. Zo neemt u gemakkelijk al uw spullen mee. Het moderne interieur van de Combo is voorzien van tot 15 praktische opbergvakken en een 8-inch touchscreen. Dankzij de hoge zitpositie heeft u uitstekend zicht op de weg.

 
 
 
 

DE NIEUWE OPEL VIVARO

De Vivaro is er als Gesloten Bestelwagen, Dubbele Cabine met maximaal zes zitplaatsen en Platform Cabine voor verschillende soorten opbouw. Tevens is de Vivaro voor het eerst in drie lengtevarianten leverbaar. 4,60 meter, 4,95 meter en 5,30 meter. In de langste variant kunnen objecten tot 4,02 meter veilig worden vervoerd dankzij de FlexCargo doorlaadmogelijkheid onder de passagiersstoel.

 
 
 
 
 
 
 

opel-movano-1

DE NIEUWE OPEL MOVANO

De nieuwe Opel Movano is gebruiksvriendelijker en moderner dan ooit. Talrijke assistentiesystemen en nieuwe technologie maken de werkdag prettiger en veiliger. Het ‘Rear Vision’-camerasysteem bijvoorbeeld, zorgt dat de bestuurder onderweg goed zicht heeft op de situatie achter de auto. Ook Blind Spot Alert (dodehoekwaarschuwing) en Lane Departure Warning (rijstrookassistentie) verhogen de veiligheid. Tevens profiteren bestuurders in de nieuwe Opel Movano van optimale connectiviteit, een draadloze smartphonelader en infotainment via Apple CarPlay en Android Auto, te bedienen via de 7-inch touchscreen.