kippers-en-laadbakken-opelbedrijfswagens

OPEL BEDRIJFSWAGENS LAADBAKKEN EN KIPPERS

Voor bouwbedrijven, hoveniers of voor de land- en tuinbouw biedt Orange Motors Bedrijfswagens diverse ombouwmogelijkheden van de veelzijdige Opel Movano. Of u nu op zoek bent naar een kipper voor het vervoer en lossen van grond, zand of bouw materialen. Of een bedrijfswagen met vierwielaandrijving die geschikt is om te rijden op bouwplaatsen of landbouwgrond; Orange Motors heeft voor iedere toepassing een passende oplossing voor uw bedrijf beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden bij ons salesteam!

MOVANO 3-ZIJDIGE KIPPER MET ALUMINIUM ZIJBORDEN VAN JPM.

De Opel Movano als Kipper van JPM is zeer geschikt voor gebruik op bouwplaatsen en bij grondwerkzaamheden. De robuuste 3-zijdige kipper met aluminium zijborden heeft een hoog laadvermogen en kan op diverse manieren aan wensen van klanten aangepast worden.

• Optimalisering van het laadvermogen voor Euro 6
• Bewezen duurzaamheid
• Bestand tegen corrosie

opel_conversions_3zijdigekipper-1opel_conversions_3zijdigekipper-2

MOVANO ACHTERWAARTSE KIPPER MET ALUMINIUM BORDEN.

De Opel Movano achterwaartse kipper is voorzien van een lichtgewicht constructie die tot 250 kg meer laadvermogen biedt in vergelijking met een stalen kipper. Het kiepmechanisme is voorzien van extra vermogen, zodat een zwaardere lading geen enkel probleem vormt. Wilt u nog meer flexibiliteit, dan is ook een conversie als 3-zijdige kipper leverbaar. 

De achterwaartse kipper biedt verder onder meer:

• Achterbord met "Easydoor"-mechanisme, dat automatisch aan de bovenzijde scharniert, plus handmatig bedienbaar scharnier aan de onderzijde
• Robuuste sjorogen in de laadvloer
• Zijwaartse steunbalken en markeringsverlichting aan de zijkanten

opel_conversions_achterwaartsekipper-1opel_conversions_achterwaartsekipper-2

MOVANO OPEN LAADBAK.

Robuust, betrouwbaar en efficiënt: de Opel Movano is bij uitstek geschikt voor zwaar werk. Om zijn kracht optimaal te benutten biedt JPM een zeer praktische ombouw met aluminium open laadbak. 

• Optimalisering van het laadvermogen voor Euro 6
• Bewezen duurzaamheid
• Maximaal aantal zitplaatsen beschikbaar bij Dubbele Cabine

opel_conversions_laadbak2opel_conversions_laadbak1

MOVANO 4X4

Voor het rijden op terreinen met bijvoorbeeld in de landbouw gebieden (klei/veengebieden), bossen (zandgrond) of bouwplaatsen is er een ombouw mogelijk van de Opel Movano met een krachtige inschakelbare vierwielaandrijving. Alle Movano Gesloten Bestel uitvoeringen en de Chassis Cabine varianten met achterwielaandrijving in enkel- en dubbellucht zijn geschikt voor 4x4 ombouw. De Opel Movano 4x4 beschikt onder meer over een differentieelblokkering in lengterichting en op de achteras en heeft een terreinreductie van 1:1.42.

4x4-movano-opelmovanoopelmovano-4x4-2

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem contact op met het Opel Bedrijfswagens salesteam van Orange Motors Bedrijfswagens via 010-2111111 of via het onderstaande contactformulier. 

Contactgegevens