header-citybox

OPEL MOVANO MET EEN CITYBOX LAADBAK

De veelzijdige Opel Movano kan ook worden geleverd met een gesloten laadbak van CITYBOX. CITYBOX voorziet de Movano van een lichtgewicht, polyester laadbak met vlakke wanden die zeer geschikt zijn voor het aanbrengen van belettering. Dankzij de hoge bouwkwaliteit en het duurzame karakter van polyester kan de laadbak tegen een stootje én de CITYBOX met geïntegreerde ladingzekering biedt optimale bescherming van de lading. De Dhollandia laadklep met maximaal 1000kg hefvermogen vergemakkelijkt daarbij het laden en lossen. 

Het lage eigen gewicht van de Opel Movano én het lage gewicht van de laadbak maakt een laadvolume van 20,5 m3 in combinatie met een hoog laadvermogen tot maximaal 1.000 kilo mogelijk. Voor uiteenlopende mobiliteitsbehoeften is de Opel Movano CITYBOX leverbaar met keuze uit vier chassislengtevarianten en voor- en achterwielaandrijving.

De Opel Movano blinkt uit in veelzijdigheid en voorziet met de gesloten laadbak van cityBOX in uw transportbehoefte. Of het nu gaat om laadvolume, laadvermogen of trekgewicht, Opel Bedrijfswagens biedt u de oplossing. De cityBOX Poly-Light New Generation is de lichtgewicht polyester cityBOX. De efficiënte seriematige productie van de cityBOX zorgt voor een continue hoge kwaliteit, onderschreven door de standaard 3 jaar garantie. De cityBOX is uitvoerig getest op duurzaamheid en beschikt dan ook over de Opel Certified Conversion fabrieksgoedkeuring.

citybox-movano-geslotenlaadklepcitybox-movano-geslotenlaadklep2citybox-movano-geslotenlaadklep4
citybox-movano-geslotenlaadklep6citybox-movano-geslotenlaadklep3citybox-movano-geslotenlaadklep5

Wilt u meer weten over de ombouwmogelijkheden van de Opel Movano? Neem contact op met het salesteam van Orange Motors Bedrijfswagens via 010-2111111 of via het onderstaande contactformulier. 

Contactgegevens