koelauto-opelbedrijfswagens-orangemotors

INBOUW KOELWAGEN

Orange Motors bedrijfswagens biedt volledig uitgeruste Opel koelauto’s aan op basis van de Combo, Vivaro en Movano. De auto’s worden omgebouwd door Webasto Thermo & Comfort Benelux B.V., partner in het Opel Certified Conversions-programma. 

Webasto heeft diverse koel- en vriesconfiguraties samengesteld, die via Orange Motors Bedrijfswagens worden aangeboden. De isolatiepakketten voor de Combo, Vivaro en Movano zijn modelspecifiek ontwikkeld. De vloerplaat uit één stuk loopt ook over de wielkasten, voor een 100 procent waterdichte vloer. Door het ontbreken van naden in de bodem en de afgeronde hoeken is de koelruimte bovendien perfect te reinigen. De isolatie wordt naar keuze uitgevoerd om te koelen of te vriezen. 

Koelsystemen

Er is keuze uit een uitgebreid assortiment koelsystemen: direct of elektrisch aangedreven, volledig geïntegreerd of met dakopbouw of onderbouw. Het vermogen wordt afgestemd op de grootte van de laadruimte en het aantal te verwachten stops en deuropeningen. De systemen zijn ATP-gecertificeerd en optioneel te voorzien van een standby-functie. 

Standaarduitrusting en opties

De standaarduitrusting omvat onder meer complete, hoogwaardige isolatie van de laadruimte inclusief de deuren, stabiele GFK binnenbekleding met overlappende elementen, bindrails om de lading te zekeren, kantenbescherming en led-binnenverlichting. De koel- en vriesauto’s kunnen worden voorzien van opties als afwatering, legplanken, een dakventilator, een isolatiegordijn, een antislip- of RVS bodem en/of een separatiewand. 

De ombouw is opgenomen in het Opel Certified Conversions-programma van Opel Bedrijfswagens. Dat betekent dat de ombouw voldoet aan de officiële fabrieksvoorschriften en strenge kwaliteitseisen die door Opel Bedrijfswagens zijn gesteld. Daarom geldt naast de fabrieksgarantie van minimaal twee jaar voor de auto eveneens minimaal twee jaar garantie op de koel- en vriesombouw.

OPEL COMBO KOELWAGEN

ah-2ah-3

Opel Combo koelinstallatie ingebouwd voor gebruik bij een bezorgdienst van een supermarkt. 

OPEL VIVARO KOELWAGEN

koelwagen-ombouw

HTML Content