opel_banden-orangemotors

ORANGE MOTORS OPEL BANDENSERVICE

KIES DE JUISTE BANDEN OP HET JUISTE MOMENT

Voor uw eigen veiligheid en die van anderen moeten de banden van uw Opel in goede staat zijn. Bij elke bandenwissel controleren wij uw banden daarom nauwkeurig. De conditie van het rubber, de profieldiepte, alsook de bandenspanning moeten immers 100% in orde zijn. Met de juiste bandenspanning heeft u niet alleen een betere wegligging, maar ook een verminderde slijtage en een gunstig brandstofverbruik. Heeft u een vraag of wilt u graag dat wij uw bandenspanning of profieldiepte meten? Rij dan gerust even langs, bij ons bent u per slot van rekening aan het juiste adres voor uitgebreide informatie over de banden van uw Opel. Wij helpen u graag aan de beste autobanden voor een prijs die binnen uw budget valt. Of u nu zomer-, winter- of all-season-banden wenst. 


U kunt direct online een werkplaatsafspraak maken

Telefonisch via 010-2111111 of via e-mail [email protected]


OPEL BANDENSHOP

Heeft u nieuwe banden nodig? Neem dan een kijkje op onze officiële Opel bandenshop. Wij geven u bandenadvies op maat en monteren uw nieuwe banden tegen een zeer scherp tarief. Wilt u uw nieuwe banden zelf monteren, dan kunt u de banden eenvoudig laten bezorgen of uw banden ophalen bij ons. Precies wat u wilt!

BESTEL UW BANDEN ONLINE

ZOMER/WINTER/ALL-SEASON BANDEN

Zorg dat uw auto is voorzien van de juiste banden voor de weersomstandigheden waarin u rijdt. Want wist u bijvoorbeeld dat wanneer u op wintersport gaat winterbanden verplicht zijn in Duitsland en Oostenrijk? Laat u adviseren voor de beste keuze voor uw auto. 

MEER INFO ZOMER/WINTERBANDEN

WINTERBANDENWISSEL

Heeft u al een zomer/winterbandenset? Maak dan nu een online een werkplaatsafspraak voor de winterbandenwissel of neem telefonisch contact op met ons werkplaatsteam via 010-2111111


PLAN HIER UW AFSPRAAK

Wilt u advies over de juiste banden voor uw Opel of Chevrolet. Of wilt u een afspraak maken voor een bandenwissel? Bel ons op 010-2111111 of vul het onderstaande formulier in (velden met een * zijn verplicht).

Contactgegevens