airco-onderhoud-orangemotors

AIRCO-ONDERHOUDSPAKKETTEN

AIRCO-ONDERHOUD

Om u optimaal te laten genieten van frisse lucht in uw Opel, zorgt Orange Motors er graag voor dat uw airconditioning in topconditie is. En dat is zeker geen overbodige luxe! U kunt zich voorstellen dat er nogal wat eisen gesteld worden aan de mechaniek en het onderhoud van uw aircosysteem. En dat is niet voor niets: een goed onderhouden aircosysteem loopt namelijk een lager risico op defecten. Dat betekent dat een goed werkende airco altijd en overal voor een aangename temperatuur zorgt in uw Opel. En dat is niet alleen van belang in de zomer. Ook in de seizoenen waarin het niet noodzakelijk is om het interieur van uw Opel te koelen, is een goed werkend aircosysteem een must. Deze zorgt er bijvoorbeeld bij beslagen ramen voor dat ze snel worden ontwasemd. Wij bieden u daarom de Airco Service aan. 

WAAROM PERIODIEKE SERVICE AAN DE AIRCO?

1. Comfort 

Uw airco werkt sneller en efficiënter als hij in topvorm verkeert. Hij houdt uw Opel heerlijk fris in de zomer en verhoogt tijdens de andere seizoenen uw temperatuurcomfort. 

2. Veiligheid 

Als uw airco goed functioneert, voorkomt hij dat uw ramen beslaan. Bovendien houdt hij u als bestuurder fris en alert. Tijdens de Opel Airco Service controleren onze specialisten de volledige werking van uw aircosysteem. Eventuele reparaties voeren onze monteurs vakkundig voor u uit, vanzelfsprekend tegen scherpe tarieven, bijvoorbeeld door het gebruik van Opel ruilonderdelen. 

3. Hygiëne 

Na verloop van tijd hopen er zich vuil, bacteriën en andere micro-organismen op in uw airco. Tijdens de Airco Service wordt het systeem grondig en hygiënisch gereinigd. Wij maken gebruik van het Aircowell aircoreinigingssysteem van Tunap. 

4. Kostenbesparing 

Een goed werkend aircosysteem zal minder snel defecten vertonen en minder energie verbruiken. Met tijdig onderhoud voorkomt u grote reparaties achteraf en bespaart u brandstof.

Bij Orange Motors heeft u de keuze uit 2 airco-onderhoudspakketten: 

GRATIS AIRCO CHECK

- Controle werking en temperatuur
- Visuele controle leidingen 

AIRCO CLEAN VANAF € 39,95 

- Controle werking en temperatuur
- Visuele controle leidingen
- Desinfectering en intensieve reiniging

 


 

Zorg ervoor dat de airco van uw auto in topconditie is.   Of bel ons werkplaatsteam via 010-2111111. 

DEMONSTRATIEVIDEO