Orange Motors
Verkoop: 010-2111111
Dichtbij
orangemotors_2000x500px_voordeelactie3

Nu de beste aanbiedingen voor nieuwe Opel modellen bij Orange Motors!

Voordelig en snel in een nieuwe Opel rijden? De Orange Motors actieauto's zijn dan echt iets voor jou! Bekijk ons aanbod van splinternieuwe en rijk uitgeruste Opel modellen in diverse kleuren, met groot voordeel dat op kan lopen tot duizenden euro's korting. En de auto's zijn direct uit voorraad leverbaar en geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie. De voorraad is beperkt, dus reageer snel want weg = echt weg!

 

OPEL KARL 
VANAF € 12.995,- 

PRIVATE LEASE
VANAF € 216,- PER MAAND
 
 Opel KARL

 

OPEL ADAM
VANAF € 16.165,- 

PRIVATE LEASE
V
ANAF € 
249,- PER MAAND 
 
ADAM KORTING
Deze Opel prive leasen?

 

OPEL CORSA
VANAF € 
15.095,-

PRIVATE LEASE
VANAF € 309,- PER MAAND  


Corsa korting

 

OPEL ASTRA 
VANAF € 19.580,-ASTRA KORTING

 

OPEL MOKKA X
VANAF € 26.735,-MOKKA X KORTING

 

OPEL ZAFIRA 7-ZITS MPV
VANAF € 33.615,-


ZAFIRA KORTING

 

OPEL VIVARO L1H1 EDITION
VANAF € 18.925,-


VIVARO KORTINGAutopermaand.nlHeeft u interesse om een van onze voordeelauto's prive te leasen voor een vast bedrag per maand? Met prive lease is de belasting, verzekering en onderhoud van uw Opel opgenomen in 1 vast bedrag per maand. Binnen het complete leasepakket regelen wij alles en kunt u voor een vast maandelijks tarief, zonder zorgen op weg! Met Autopermaand.nl weet u precies waar u aan toe bent, het enige wat u nog hoeft te doen is tanken! Wilt u meer weten of wilt u een berekening voor u op maat laken maken?
 
Autopermaand.nl

VOORWAARDEN

Getoonde prijs is inclusief afleveringskosten (o.a. tenaamstellingskosten, poetskosten en brandstof) en 6 maanden BOVAG garantie.
Optie 1: Onderhoudspakket voor de komende onderhoudsinterval en 12 maanden pech onderweg services (Opel Assistance) voor de prijs van € 395,-.
Optie 2: 12 maanden garantie inclusief onderhoudspakket voor de komende onderhoudsinterval en 12 maanden pech onderweg service (Opel Assistance) voor de prijs van € 695,-.