Orange Motors
Verkoop: 010-2111111
Dichtbij
OPEL PERSONENAUTO'S MODELLEN 

OPEL KARL 

opelkarl-header-om

KAN EEN BETAALBARE AUTO OOK TE GEK ZIJN?

Eindelijk een auto die aan al jouw verlangens tegemoet komt! 
De Opel KARL biedt alles om te zorgen dat je elke dag met een glimlach instapt. 

 

OPEL ADAM 
 
adam-test-3

JIJ BENT NET ZO UNIEK ALS DE ADAM.

Wat hem zo anders maakt? Niet alleen zijn brutale uitstraling en zijn knallende kleuren. Maar vooral dat jij met de ADAM echt álle kanten op kunt.

OPEL INSIGNIA 

insignia-header-om-1

DE NIEUWE GENERATIE OPEL INSIGNIA.

De Opel Insignia maakt indruk met zijn verleidelijke en dynamische vormgeving, zijn uitstekende aerodynamische eigenschappen en talrijke technische innovaties.

 
 > LEES MEER OVER DE OPEL INSIGNIA 

OPEL ASTRA 

astra-banner2

TOPKLASSE. DUITSE TECHNIEK OP ZIJN BEST.

De Astra is niet voor niets één van de meest geliefde modellen van Opel. Zowel in de 5-deurs als in de Sports Tourer uitvoering blinkt de Astra uit door geavanceerde Duitse techniek en een adembenemend design.

 
 > LEES MEER OVER DE OPEL ASTRA 

OPEL CORSA 

corsa-banner-modelpage-om

DE MOOISTE VAN HET LAND.

Een design waar je meteen voor valt, geavanceerde techniek en geweldige rijeigenschappen: de Corsa geeft je het gevoel in een veel duurdere auto te rijden. Het luxe uitgeruste interieur met hoogwaardige materialen is veruit het beste in zijn klasse.

 
 > LEES MEER OVER DE OPEL CORSA 

OPEL MOKKA X 

mokkax-header-om-3

HAAL HET MAXIMALE UIT JE LEVEN.

De Mokka X biedt heel veel extra’s om van te watertanden: Xtra avontuur, Xtra infotainment, Xtra veiligheid, Xtra comfort én Xtra online innovaties. Plus een Xtra hoge zit, waardoor je het gevoel hebt boven alles en iedereen uit te steken. In de stad, op de snelweg en op onverhard terrein: met zijn opvallende design en baanbrekende technologie gooit de Mokka X overal hoge ogen.

 
 > LEES MEER OVER DE OPEL MOKKA X 

OPEL ZAFIRA 

zafira-header-om-1

ALLES OM JE LEVEN RUIMTE TE GEVEN.

De Zafira staat altijd voor je klaar, wat je ook wilt doen. Een weekend weg met het hele gezin, de dagelijkse boodschappen of een verre vakantie: deze stijlvolle 7-zitter is overal op ingesteld, met handige opbergvakken, een comfortabel interieur en motoren met een flinke krachtreserve.

 
 > LEES MEER OVER DE OPEL ZAFIRA 

OPEL CROSSLAND X 

crossland-banner-om

DE TIJD VAN JE LEVEN.

Tijd om te werken, vrije tijd, tijd voor elkaar, tijd voor jezelf… De nieuwe Crossland X is speciaal voor jou ontworpen. Met zijn robuuste crossover-design, uitzonderlijke flexibiliteit en slimme innovaties is het dé auto voor wie elke dag 100% wil benutten.

 
 > LEES MEER OVER DE OPEL CROSSLAND X 

OPEL AMPERA-E 

ampera-banner3

BAANBREKEND BEREIK.

Maak kennis met de Ampera-e. De eerste compacte elektrische auto die met één keer laden een afstand van 520 km kan rijden. Dat maakt hem tot de perfecte auto voor al je dagelijkse ritten én spontane uitstapjes. Elektrisch rijden is de toekomst. Met de Ampera-e is die toekomst nu begonnen!

 
 > LEES MEER OVER DE OPEL AMPERA E 

OPEL CASCADA

cascada-banner

TRENDS ZIJN TIJDELIJK. KLASSE IS TIJDLOOS.

De Opel Cascada: de cabrio die alle grenzen verlegt. Dankzij de unieke dakconstructie, de luxueus ingerichte cabine en zijn soepele rijeigenschappen laat de Cascada je in elk seizoen genieten van de vrijheid van rijden met open dak, van het eerste lentebriesje tot de frisse herfstwind. 

 > LEES MEER OVER DE OPEL CASCADA 

Meer weten? Bel ons op 010-2111111 of vul het onderstaande formulier in (velden met een * zijn verplicht).

Contactgegevens