Orange Motors
Verkoop: 010-2111111
Dichtbij
vivaro-combi-innovation
OPEL VIVARO 

Gemaakt om elke klus te klaren.

De stoere, brede wegligging, de markante grille, de hoge daklijn en de verzonken glasoppervlakken spreken duidelijke taal: de Vivaro is gemaakt om elke klus te klaren! De cabine is veel meer dan een praktische werkruimte. Hij is licht, goed geventileerd en ergonomisch ingericht om u maximaal gemak en comfort te bieden. Dankzij een maximaal vlakke laadvloer en de uitstekend toegankelijke laadruimte neemt de Opel Vivaro vrijwel elke lading moeiteloos mee. De Opel Vivaro doet precies wat zijn robuuste uiterlijk belooft. Hij is er volledig op gericht om dag in dag uit veel werk voor u te verzetten. Zijn ontwerp is tot in de kleinste details afgestemd op de dagelijkse praktijk van uw bedrijf. Hij heeft niet alleen een comfortabele cabine en een ruime laadruimte, maar is ook bijzonder representatief en betrouwbaar. En hij springt zuinig om met brandstof. Dankzij de uitgebreide service van Opel4Business kunt u er bovendien op vertrouwen dat uw Vivaro maximaal inzetbaar is. U en uw mensen moeten elke dag over het beste materieel beschikken. Daarom is de Vivaro voorzien van talloze praktische details die het werk van u en uw mensen gemakkelijker maken. Bovendien bieden we u veel mogelijkheden om uw bedrijfswagen aan uw specifieke behoeften aan te passen. 

Heeft u vaak grote ladingen, dan kunt u dubbel en dwars op de Vivaro rekenen. 

De Vivaro is leverbaar in diverse uitvoeringen en lengtes: De Gesloten Bestel is leverbaar in twee lengtes en twee dakhoogtes, met een grote, praktische laadruimte. Maar ook de Combi biedt, dankzij de plat neerklapbare achterbanken variabele mogelijkheden om meer lading mee te nemen. In de Gesloten Bestel maakt de optionele scheidingswand met doorlaadluik het bovendien eenvoudig om extra lange ladingen (tot een lengte van 4,15 m) te vervoeren. Hoog laadvermogen tot 1.205 kg, ruimte voor lange ladingen 2.537 mm of 2.937 mm, breedte laadruimte tussen de wielkasten 1.268 mm, 5,2 tot 8,6 m3 laadruimte en bij standaard wielbasis al plaats voor 3 Europallets.

De veelzijdige Vivaro Combi biedt comfortabel plaats aan 8 passagiers. Dat maakt hem zeer geschikt als VIP-busje voor hotels of voor werkploegen of sportteams. Door zitplaatsen neer te klappen of te verwijderen, kan de laadruimte bovendien zodra dat nodig is, vergroot worden.Hoog comfort en schitterende afwerking, neerklapbare achterbank voor extra laadruimte, driepunts-veiligheidsgordels op alle zitplaatsen, cruise control, airconditioning, geavanceerde Euro 6-motoren, alle motoren standaard met Start/Stop-systeem en slijtvaste rubberen vloer. 

De Platform Cabine biedt u de vrijheid om de Opel Vivaro volledig af te stemmen op de behoeften van uw bedrijf. Het is de ideale basis voor een opbouw op maat: stijlvol en ongelooflijk veelzijdig. Max. bruto voertuiggewicht 2.990 kg, praktische lange wielbasis, veelomvattende comfort- en veiligheidsuitrusting, volledig ingesteld op een gespecialiseerde opbouw, optionele krachtafnemer op de motor. De Vivaro is ergonomisch ingericht, met opbergvakken waarin alles overzichtelijk een plaats kan krijgen en praktische oplossingen om het u onderweg zo gemakkelijk mogelijk te maken. De praktische cabine biedt onder meer maximaal comfort en gemak voor de bestuurder, stuurwielbediening, unieke multifunctionele bijrijdersbankm, Bluetooth® voor handsfree bellen en audio-streaming, royaal dashboardkastje voor A4-documenten, handig opbergvlak bovenop het dashboard, drie bekerhouders, smartphone-houder op het dashboard, optionele tablet-houder op het dashboard. Ook wat infotainment- en navigatiesystemen betreft behoort de Vivaro tot de absolute top. De nieuwste systemen bieden uitgebreide mogelijkheden om uw digitale apparatuur, zoals smartphones en tablets, in uw wagen te integreren. De door Opel geleverde audio- en navigatiesystemen zijnstandaard voorzien vanBluetooth® en USB voor smartphones en MP3-spelers + stuurwielbediening. Dankzij zijn toonaangevende efficiëntie vergroot de Vivaro uw winst, terwijl zijn lage uitstoot ook voor het milieu winst oplevert. Zijn innovatieve BiTurbo-motoren techniek draagt ertoe bij dat de Vivaro zeer gunstige gebruikskosten heeft. Dubbele intercooler voor schone, efficiënte verbranding, accelereren zonder turbo-gat bij elk toerental en bij elke belading, standaard voorzien van het brandstofbesparende Start/Stop-systeem, verbeterde temperatuurregeling en geoptimaliseerde aansturing van de oliepomp, onderhoudsvrije distributieketting en onderhoudsvrij roetfilter, multipoint-inspuiting draagt bij tot lagere uitstoot en hogere prestaties en service-intervals om de 2 jaar/40.000 km.

Beschikbare motoren 

1.6 CDTI 70 kW (95 pk) | 1.6 CDTI START/STOP 70 kW (95 pk)
1.6 CDTI 88 kW (120 pk) | 1.6 BiTurbo START/STOP 92 Kw (125 pk) | 1.6 BiTurbo START/STOP 107 kW (145 pk).

vivaro-actie
vivaro-10
vivaro-20
vivaro-30

VIDEOPrijs is excl. BTW en rijklaarkosten

Meer weten over de Vivaro of wilt u een proefrit plannen? Bel ons op 010-2111111 of vul het onderstaande formulier in (velden met een * zijn verplicht).

Contactgegevens