Orange Motors
Verkoop: 010-2111111
Dichtbij
combo-banner-om
OPEL COMBO 

Compact, ruim en veelzijdig.

Welke zakelijke plannen u ook heeft, de Opel Combo heeft er de ruimte voor. Dankzij zijn extra brede schuif- en achterdeuren neemt u alles en iedereen met gemak mee. De Combo heeft een laadvermogen van bijna een ton! Ook biedt de Combo talloze praktische systemen en geavanceerde veiligheidssystemen. En hij is ook nog eens ontzettend zuinig met zijn lage brandstofverbruik, lage onderhoudskosten en goede restwaarde.

De Combo is breed inzetbaar dankzij het grote aantal leverbare uitvoeringen. Zo zijn er twee carrosserievarianten: met korte of lange wielbasis (2.755 respectievelijk 3.105 mm). Beide uitvoeringen zijn leverbaar als bestelwagen (Cargo). De vijf- of zevenpersoons Tour-uitvoering is leverbaar met de korte wielbasis en naar keuze geleverd met standaard dak of met verhoogd dak. De 'Cargo'-uitvoering is qua laadvermogen en -volume op vele punten koploper, met de langste wielbasis (3.105 mm), het grootste laadvermogen (tot 1.025 kg inclusief bestuurder), de grootste laadruimte met maximaal 4,2 m3 en de hoogste toegelaten asdruk op de achteras (1.450 kg). De Combo heeft verder ook de grootste laadhoogte van 1.550 mm en de grootste deuropening met zijn achterdeur van 1.455 mm hoog en 1.231 mm breed en heeft tot slot met 545 mm ook nog de laagste laaddrempel. Voor passagiersvervoer is er de Combo Tour met vijf of zeven zitplaatsen, standaard schuifdeuren en een achterklep of asymmetrische achterdeuren. Deze uitvoering heeft een imposante laadruimte met een laadvermogen tot 3.200 liter en een laadgewicht van maximaal 710 kg.

De Opel Combo Tour is dankzij de drie afwerkingsniveaus 'Selection', 'Edition' en 'Cosmo' veelzijdig genoeg voor de meest uiteenlopende klanten. Zelfs de basisuitvoering 'Selection' beschikt al over een in de hoogte en lengte verstelbare stuurkolom, elektrische ramen vóór, een airbag voor de bestuurder en ABS met EBD (elektronische remkrachtverdeling). Daarnaast heeft de ‘Selection‘ uitvoering ook standaard ISOFIX bevestigingspunten voor kinderzitjes op de voorstoel en de buitenste zitplaatsen op de achterbank. 

Er zijn nog twee uitgebreidere afwerkingsniveaus verkrijgbaar: 'Edition' en 'Cosmo' voor de passagiersuitvoeringen. Deze beschikken over speciale bekleding en extra comfort- en veiligheidsvoorzieningen die de auto een individueel en luxe tintje geven. De lijst opties bevat verder nog een anti-slipregeling (ASR) en ESP inclusief brake assist en Hill Start Assist-systeem.   

DIESELMOTOREN

De dieselmotoren in de nieuwe Opel Combo hebben de nieuwste common-rail technologie, een katalysator en een roetfilter. De 1.3 CDTI 66 kW/90 pk ecoFLEX versie heeft een brandstofverbruik van 4,8 tot 4,9 l/100 km, en een CO2-uitstoot van niet meer dan 126 tot 129 g/km, afhankelijk van carrosserie-uitvoering, afwerking en hoogte. Dit betekent dat deze motoren wat betreft hun cilinderinhoud tot de zuinigste binnen het Van-B segment behoren. Een even sterke 1.6 liter CDTI-motor is alleen de Combo 'Tour' voor personenvervoer verkrijgbaar. Deze wordt geleverd met een handgeschakelde zesversnellingsbak of optioneel met een Tecshift vijfversnellingsbak. De 1.6 CDTI met 77 kW/105 pk is een krachtigere uitvoering, maar de allersterkste motor voor de Combo is de 2.0 CDTI met 99 kW/135 pk. Deze wordt geleverd met handgeschakelde zesversnellingsbak en met een koppel van 320 Nm behoort deze uiterst sterke motor tot de absolute top in zijn klasse.

BENZINE-MOTOREN 

Klanten die van een soepele benzinemotor houden, zullen zich in de 1.4 liter motor met 70 kW/95 pk helemaal kunnen vinden. Iedereen die liever voor een alternatieve brandstof kiest, voelt zich met de Combo 1.4 CNG ecoFLEX motor met 88 kW/120 pk optimaal bediend. Deze motor is ontworpen voor gebruik van zowel CNG als benzine en is bijzonder zuinig en milieubewust. De 1.4 CNG ecoFLEX-uitvoering wordt geleverd met een benzinetank van 22 liter en CNG-tanks met een totale inhoud van 95 of 130 liter (alleen voor de uitvoering met lange wielbasis) wat een respectabele actieradius oplevert van respectievelijk 625 en 750 km.

combo-actiemodellen
combo-10a
combo-15a
combo-20

VIDEO EN FOTO 

 Prijs is excl. BTW en rijklaarkosten

Meer weten over de Combo of wilt u een proefrit plannen? Bel ons op 010-2111111 of vul het onderstaande formulier in (velden met een * zijn verplicht).

Contactgegevens