Orange Motors
Verkoop: 010-2111111
Dichtbij
astra-banner2
OPEL ASTRA 

De Astra is niet voor niets één van de meest geliefde modellen van Opel. Zowel in de 5-deurs als in de Sports Tourer uitvoering blinkt de Astra uit door geavanceerde Duitse techniek en een adembenemend design. Elke Astra valt op door eigenschappen die u alleen in een hogere klasse zou verwachten, gecombineerd met een sportief rijgedrag en baanbrekende integratie van uw smartphone. Toonaangevende innovaties, zoals IntelliLux LED® Matrix-koplampen en Adaptive Cruise Control, vormen sterke argumenten om voor de Astra te kiezen. Auto’s met een inspirerende technologie vragen om een design dat even geweldig is. De Astra maakt dat van alle kanten waar. Als u oog heeft voor schoonheid, valt u vast en zeker voor zijn fraaie lijnen. In de Astra geniet u van ongekende luxe. Zijn royale standaarduitrusting en hoogwaardige opties, zoals een “Wellness”- bestuurdersstoel met massagefunctie en ventilatie, gecombineerd met het ruime interieur en stijlvolle bekleding, zorgen dat iedereen zich in de Astra thuisvoelt.

▪ Zodra u instapt, weet u waarom de Astra aan de top staat

▪ Luxueuze materialen en stijlvolle kleurcombinaties

▪ Het Astra interieur is stiller, rustiger en ruimer dan ooit tevoren

 Flexibel in te delen bagageruimte. De lage achterdorpel van de Astra 5-deurs maakt het in- en uitladen gemakkelijk. De capaciteit van de bagageruimte is in stappen uit te breiden, zodat u alle kanten op kunt.

 Zitcomfort op het hoogste niveau. Achterin genieten de passagiers van extra beenruimte.  

Adembenemend geavanceerde motoren

▪  Een ruime keuze uit geavanceerde benzine- en dieselmotoren. De 1.4 Turbo benzinemotor met 110 kW (150 pk) bereikt een topsnelheid van 215 km/u. Maar ook de 1.0 Turbo met 77 kW (105 pk) levert uitstekende prestaties, terwijl zijn CO2-uitstoot van 102–105 g/km voor een benzinemotor bijzonder laag is. Vrijwel alle motoren zijn bovendien uitgerust met het brandstofbesparende Start/Stop-systeem. 

  Schakel met plezier. Vijf of zes versnellingen, handgeschakeld of automaat: de versnellingsbakken voor de Astra schakelen soepel en precies.

  Geeft u de voorkeur aan het gemak van een automaat, dan heeft u de keuze tussen de efficiënte Easytronic® 3.0 versnellingsbak, waarmee u met één druk op de knop overschakelt op handbediening, en de 6-traps automaat.

astraactie
astra-10000
astra-20000
astra-30000

ORANGE MOTORS "ON THE ROAD" - ROADTEST VIDEO 

Presentator Jan-Willem van den Akker rijdt in de Opel Astra. In deze roadtest laat hij alle mogelijkheden en een rij-impressie zien van de Opel Astra.

VIDEO

Meer weten over de Corsa of wilt u een proefrit plannen? Bel ons op 010-2111111 of vul het onderstaande formulier in (velden met een * zijn verplicht).

Contactgegevens


BEKIJK MEER OPEL ASTRA VIDEO'S