Orange Motors
Verkoop: 010-2111111
Dichtbij
adam-test-3
OPEL ADAM 

Jij bent net zo uniek als de ADAM. Wat hem zo anders maakt? Niet alleen zijn brutale uitstraling en zijn knallende kleuren. Maar vooral dat jij met de ADAM echt álle kanten op kunt. Om te beginnen heb je de keuze tussen de ADAM, de stoere stads-crossover ADAM ROCKS, de sportieve ADAM S en de adembenemende ADAM ROCKS S, die je stuk voor stuk op talloze manieren kunt personaliseren.  

Wil jij helemaal zelf zijn looks bepalen? Van de velgen tot het dak, interieur én exterieur? De ADAM UNLIMITED en ADAM ROCKS bieden je alle mogelijkheden om 100% je eigen smaak te volgen en jouw unieke model samen te stellen. Om te voorkomen dat het je met al die mogelijkheden gaat duizelen, hebben we de rijk uitgeruste ADAM FAVOURITES voor je samengesteld.  

De eigenwijze ADAM JAM FAVOURITE, de elegante ADAM GLAM FAVOURITE, de stoere ADAM ROCKS FAVOURITE én de trendy ADAM ILVY FAVOURITE, het winnende model van de #ADAMYOURSELF campagne. Ook wat technologie betreft zal de ADAM je verwachtingen overtreffen.  

Met innovaties als een IntelliLink infotainmentsysteem inclusief Apple CarPlay™, de praktische draadloze telefoonoplader, of de uitschuifbare FlexFix® fietsendrager. En natuurlijk Opel OnStar, dat je een subliem gevoel van veiligheid en service geeft.

adam-actie
adam-10
adam-15
adam-20

VIDEO 

ADAM Samenstellen

Private Lease ADAM

Meer weten over de ADAM of wilt u een proefrit plannen? Bel ons op 010-2111111 of vul het onderstaande formulier in (velden met een * zijn verplicht). 

Contactgegevens


BEKIJK MEER OPEL ADAM VIDEO'S