Orange Motors
Verkoop: 010-2111111
Dichtbij
banner-website
OPEL GARANTIE 

FABRIEKSGARANTIE.

Op Opel kunt u vertrouwen. Opel staat immers voor kwaliteit, veiligheid en het hoogste niveau van (rij)comfort. Om dit te garanderen, biedt Opel u een uitgebreid pakket garanties. 

Gratis reparaties

Zo wordt iedere nieuwe Opel geleverd met twee jaar volledige fabrieksgarantie. De fabrieksgarantie van Opel geeft klanten recht op gratis reparaties (bij alle Opel Erkend Reparateurs) voor defecten die onder de verantwoordelijkheid van de fabrikant vallen, ongeacht de kilometerstand van de auto en het moment waarop het probleem zich binnen de twee jaar voordoet. Dat geldt ook voor onze originele Opel onderdelen. Op de carrosserie geven we maar liefst 12 jaar garantie! Het enige dat u hoeft te doen, is u houden aan de voorgeschreven fabrieksinstructies op het gebied van onderhoud. Zo gemakkelijk is het! 

Kies Opel voor uw Opel!

REPARATIEKOSTENVERZEKERING.

Altijd mobiel, altijd veilig, altijd origineel! Opel staat voor mobiel zijn en mobiel blijven! Voor rijden en daar plezier aan beleven. 

Een reparatiekostenverzekering biedt u zekerheid en bescherming tegen onverwachte reparatiekosten. Na afloop van de twee jaar fabrieksgarantie, kunt u een reparatiekostenverzekering afsluiten zodat u steeds veilig en beschermd de weg op kunt. Het afsluiten van een reparatiekostenverzekering biedt u een belangrijke voordelen en zekerheden: 

- U geniet van een uitgebreide bescherming tegen reparatiekosten

- De verzekering is geldig in heel Europa

- De verzekering is overdraagbaar op een nieuwe eigenaar wat een meerwaarde voor uw auto kan betekenen

- Flexibele en snelle afhandeling: Uw Opel Erkend Reparateur / Orange Motors verzorgt de afhandeling van de kosten voor u

- Er is geen beperking op het aantal reparaties 

De reparatiekostenverzekering van Opel omvat alle af fabriek gemonteerde mechanische, elektrische, elektronische, hydraulische en pneumatische onderdelen van het in de overeenkomst beschreven voertuig. 

Bovendien beschikt uw Opel Erkend Reparateur over alle know how om uw auto in de allerbeste conditie te houden. Hij kent uw auto vanbinnen en vanbuiten en werkt met originele Opel onderdelen voor reparaties aan uw Opel. Zo bent u altijd zeker dat u de beste service krijgt. 

* Onderdelen die uitgesloten zijn van de Opel reparatiekostenverzekering vindt u terug in de bijlage.

Bekijk hier het overzicht met de premies voor personenwagens.

Bekijk hier het overzicht met de premies voor bedrijfswagens.

Meer info over de Opel Garantie? Bel ons op 010-2111111 of vul het onderstaande formulier in (velden met een * zijn verplicht).

Contactgegevens