Orange Motors
Verkoop: 010-2111111
Dichtbij
orangemotors_occasion-header

ORANGE MOTORS OCCASIONAANBOD

 

BUDGET OCCASIONS
TOT € 4.500,- 

Rij voordelig in een occasion met APK en volledig gereinigd zonder garantie. Wilt u meer zekerheid, dan kunt u voor € 199,- boven op de internetprijs kiezen voor het Rij veilig pakket. Of voor het meest uitgebreide Rij Zeker pakket voor € 499,- bovenop de internetprijs. 
Budget Occasions tot 4500 euro

 

OPEL OCCASIONS
NET ZO OPEL ALS NIEUW 

Ook kunt u bij ons terecht voor de Opel Occasions, Net zo Opel als Nieuw. Kwaliteit, veiligheid en het hoogste niveau van (rij)comfort zijn vanzelfsprekend. Om dit te garanderen krijgen Opel Occasions, verkocht onder het Opel Occasions label, 12 maanden garantie. Wilt u nog meer zekerheid? Geen probleem! Orange Motors kan u ook informeren over verlengde garantie mogelijkheden. 

Opel Occasions

 

VOORRAAD OCCASIONS
VANAF € 4.500,- 

Of bent u op zoek naar een occasion van een ander automerk? Ook dat is geen probleem bij Orange Motors, wij bieden u occasions aan van alle merken en verzorgen ook het onderhoud daarvan voor u, geheel volgens fabrieksvoorschriften van de fabrikant of importeur. 
Voorraad occasions

VIDEO 

Personenauto occasions

budget-occasions-cta-2

aanbod-opeloccasions-cta-2

voorraad-occasions-cta-2

Bedrijfswagen occasions

budget-occasions-cta-2

aanbod-opeloccasions-cta-2

voorraad-occasions-cta-2

Meer weten over ons occasions-aanbod of wilt u een proefrit plannen? Bel ons op 010-2111111 of vul het onderstaande formulier in (velden met een * zijn verplicht).

Contactgegevens