Orange Motors
Verkoop: 010-2111111
Dichtbij
movano-banner-om
OPEL MOVANO 

DE OPEL MOVANO. No job too big.

Voor de Opel Movano is 'No Job Too Big'. Met zijn 4 lengtes, 3 hoogtes, voor- en achterwielaandrijving, een maximaal toelaatbaar gewicht (GVW) van maximaal 4,5 ton, enkel- en dubbellucht is de Movano uitermate geschikt om alle beladingen te vervoeren. En door een groot aanbod van opties heeft u de mogelijkheid uw werkruimte helemaal aan uw eigen behoeften aan te passen. De Opel Movano biedt om te beginnen de keuze uit de Gesloten Bestel en de Dubbele Cabine. Beide leverbaar in vier verschillende lengtes, drie dakhoogtes, diverse gewichtsklassen en met verschillende motoren. Zo kiest u met gemak de Movano die exact aan uw specifieke behoeften voldoet.

De Movano, die werd ontworpen om nieuwe trends te vestigen op het gebied van comfort voor werknemers en passagiers, kan bogen op een verrassend aantal geavanceerde voorzieningen en nuttige opbergvakken. Airconditioning? Geen probleem. Verlichting en verluchting in vliegtuigstijl? Hij heeft het allemaal. Net als ABS mag ESP® nooit een luxe zijn. Daarom biedt de Opel Movano ze allebei standaard aan op de achterwielaangedreven versies. En er zijn nog veel meer geavanceerde voorzieningen, plus een uitgebreide beveiliging van uw vracht. Voor- of achterwielaandrijving, enkele of dubbele achterwielen… De Movano verzekert een beter weggedrag en lange service-intervallen. Hij rijdt letterlijk als een grote auto, maar vervult met zijn enorme laad- en sleepvermogen de rol van een uitmuntende transporter.

De Movano biedt een gamma van zuinige dieselmotoren. Allemaal lossen ze uw professionele behoeften in, terwijl ze geraffineerd rijden en zowel het onderhoud als verloren tijd beperken. De ecoFLEX-versies zijn uitgerust met een Start/Stop-systeem dat een brandstofbesparing kan opleveren, zeker voor bedrijven die actief zijn in de stad.

Alle motoren in de Opel Movano hebben een cilinderinhoud van 2,3 liter en zijn uitgerust met de laatste nieuwe commonrailtechnologie om zo efficiënt en krachtig mogelijk te presteren. De Movano heeft nu ook een uitgebreide reeks euro 6-motoren beschikbaar, die aan de strengste milieu-eisen voldoen. Daarnaast zijn de BiTurbo-motoren uitgerust met de Eco-modus, waarmee nog eens tot 10 % meer brandstof bespaard kan worden. De Eco-modus kan op elk moment worden uitgeschakeld. Met een vermogen van 81 kW (110 pk), een koppel van 290 Nm en een soepel schakelende 6-versnellingsbak met geoptimaliseerde schakelverhoudingen is de 2.3 CDTI ecoFLEX-motor een uitstekende basis voor wie dag in dag uit vracht moet vervoeren. De twee nieuwe 2.3 BiTurbo ecoFLEX-motoren zijn voorzien van een sequentiële turbolader, die voor een fenomenale trekkracht zorgt en elke druppel diesel maximaal benut.

movano-actie
movano-15
movano-20
movano-25

VIDEO EN FOTO'S 

movano-warehouse
movano-pickupPrijs is excl. BTW en rijklaarkosten

Meer weten over de Movano of wilt u een proefrit plannen? Bel ons op 010-2111111 of vul het onderstaande formulier in (velden met een * zijn verplicht).

Contactgegevens