Orange Motors
Verkoop: 010-2111111
Dichtbij
gtc-opc
OPEL GTC/OPC 

De Opel GTC OPC is in alle opzichten een rasechte sportwagen. Zijn 2.0-turbomotor garandeert enorme prestaties en levert moeiteloos een koppel tot 400 Nm. Het sportief afgestelde, verlaagde onderstel, HiPerStrut-voorwielophanging en een semi-onafhankelijke achteras met Watt-stangen maken elke rit tot een adembenemende ervaring. FlexRide, met geoptimaliseerde elektronische dempingsregeling en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging, biedt de mogelijkheid om met één druk op de knop de volledige rijkarakteristiek van het chassis aan te passen. De oversized OPC-dakspoiler, OPC-zijskirts, donkergetinte ramen, dubbele uitlaat en imposante 20-inch lichtmetalen velgen maken direct duidelijk dat de GTC OPC één brok dynamiek is.

In de GTC OPC draait alles om prestaties. Zijn vermogen van 206 kW (280 pk) en koppel van 400 Nm worden perfect onder controle gehouden door hoogwaardige Brembo-remmen, een limitedslipdifferentieel en het FlexRide-sportonderstel met de unieke Adaptive Stability-technologie van Opel.

Sportieve wielophanging. Voor maximale grip, vrijwel zonder koppelreacties in het stuur, is de vooras van de GTC OPC uitgerust met high-performance veerpoten (kortweg “HiPerStruts”). Deze geavanceerde techniek vind je normaal gesproken alleen op het

racecircuit. Voor wie in de techniek geïnteresseerd is: HiPerStruts hebben in vergelijking met conventionele veren een meer verticaal geplaatste fuseepen, een grotere rolstraal en een kortere as. Ze zijn lichter en compacter dan de constructie met dubbele wishbones die

in grotere sportieve auto’s vaak gebruikt wordt. Ook de achterwielophanging van de GTC OPC is uitzonderlijk. De door Opel gepatenteerde Watt-link achterwielophanging onderdrukt zijwaartse bewegingen en verhoogt de stabiliteit, zelfs in de scherpste bochten.

VIDEO 

Direct contact:


010-2111111

Meer weten over de GTC/OPC of wilt u een proefrit plannen? Bel ons op 010-2111111 of vul het onderstaande formulier in (velden met een * zijn verplicht). 

Contactgegevens