Orange Motors
Verkoop: 010-2111111
Dichtbij

Bij Opel zijn we niet gek. U heeft veel meer zin in de zomer dan in een APK. Daarom hebben we nu een APK met gratis Opel Zomercheck. De Combi-APK. En dat voor maar € 19,- all-in*. Orange Motors staat graag voor u klaar om deze vakkundig uit te voeren.

Tijdens de gratis Opel Zomercheck worden de volgende zaken gecontroleerd:
Meting profieldiepte banden, met vakantie-advies Technische controle airco (aanvullende airco service mogelijk) Accu-conditietest, inclusief testrapport Controle aanwezigheid veiligheidsitems, met vakantie-advies Controle van de trekhaak en elektrische module Controle van de vloeistofniveaus LPG- installatie (indien van toepassing): controle op de juiste verloopnippel voor het buitenland.

Voordelen myOpel
Meld u als Opel rijder gratis aan op myOpel.nl. Zo betaalt u slechts €19,- all-in voor een APK met gratis zomercheck en profiteert u van persoonlijke aanbiedingen, krijgt u inzage in uw digitale onderhoudsboekje én u blijft op de hoogte van productverbeteringen voor uw Opel. Zo kunt u dus écht zorgeloos de zomer door.

Meld u hier gratis aan voor myOpel.
Is uw Opel nog niet meteen toe aan APK? U kunt uw Opel al vanaf twee maanden voor de APK-vervaldatum opnieuw laten keuren, zonder dat uw nieuwe APK-vervaldatum verandert. Zo profiteert u maximaal van de gratis zomercheck! Plan dus direct een afspraak in.

maak-wpa-om

Meer weten over de Combi APK? Bel ons op 010-2111111 of vul het onderstaande formulier in (velden met een * zijn verplicht).

Contactgegevens