Orange Motors
Verkoop: 010-2111111
Dichtbij
chevrolet-onderhoud
CHEVROLET REPARATIE EN ONDERHOUD 

Orange Motors is officieel Chevrolet Service Dealer. U kunt bij Orange Motors met uw Chevrolet terecht, zowel auto's met Chevrolet fabrieksgarantie of ouder. De verkoop van nieuwe Chevrolet auto's in Europa is gestopt, maar uiteraard kunt u nog steeds voor service aan uw Chevrolet bij Orange Motors terecht. Wij gebruiken uitsluitend originele Chevrolet onderdelen. 

U wordt bij Orange Motors ontvangen door een van onze Service Adviseurs, samen met u gaat de service-adviseur de service-punten van uw auto doornemen. Samen komt u tot een plan voor het onderhoud en/of de reparatie van uw auto. Door uw dagelijkse ervaringen te combineren met onze kennis van de techniek, garanderen wij de beste zorg voor uw auto. 

Ook voor originele Chevrolet onderdelen kunt u bij ons terecht. 

maak-wpa-om

Plan nu een werkplaatsafspraak in voor onderhoud of reparatie aan uw Chevrolet. Bel ons op 010-2111111 of vul het onderstaande formulier in (velden met een * zijn verplicht).

Contactgegevens


Bent op zoek naar een goede Chevrolet occasion? Orange Motors heeft diverse Chevrolet modellen op voorraad staan. Uiteraard kunt u voor onderhoud van uw Chevrolet occasion ook bij Orange Motors terecht.