Orange Motors
Verkoop: 010-2111111
Dichtbij
OPEL BEDRIJFSWAGENS 

COMBO
combo-wit-orangemotors-bedrijfswagens-1
placeholder-2
De Opel Combo staat aan de top van zijn klasse en is voorzien van een hele reeks unieke kenmerken zodat hij op elke taak berekend is. Hij is leverbaar in een groot aantal uitvoeringen en is met een groot aantal opties en accessoires aan te passen aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. Hij is betrouwbaar, veelzijdig, efficiënt en neemt moeiteloos ladingen tot bijna een ton mee. De Opel Combo is een werkkracht die veel zal opleveren voor uw bedrijf.

 

COMBO Occasions

VIVARO
vivaro-rood-orangemotors-bedrijfswagens-2
placeholder-width
De Opel Vivaro doet precies wat zijn robuuste uiterlijk belooft. Hij is er volledig op gericht om dag in dag uit veel werk voor u te verzetten. Zijn volledig vernieuwde ontwerp is nóg beter afgestemd op de dagelijkse praktijk van uw bedrijf. Hij heeft niet alleen een comfortabele cabine en een ruime laadruimte, maar is ook bijzonder representatief en betrouwbaar. Talloze technische verbeteringen zorgen dat hij in alle opzichten fenomenale prestaties levert én hij springt zuinig om met brandstof.

 

 

MOVANO 
movano-rood-orangemotors-bedrijfswagens-3
placeholder-width
Naast een goede coördinatie en betrouwbare medewerkers is het succes van uw logistieke bedrijfsvoering afhankelijk van bedrijfswagens die berekend zijn op uw dagelijkse werk en die sterk, maar vooral groot genoeg zijn, zelfs voor de meest veeleisende projecten. De Opel Movano voldoet in alle opzichten aan dit profiel. Hij is ontworpen en gebouwd met u en uw bedrijf voor ogen: Met meer uitvoeringen, meer comfort en meer kracht. U kunt er op rekenen dat ‘No Job Too Big’ is voor de Movano.

 

 

MEER INFORMATIE? 
placeholder-width

Laat hier uw gegevens achter en één van onze verkoopadviseurs neemt spoedig contact met u op.

placeholder-width

Contactgegevens