Orange Motors
Verkoop: 010-2111111
Dichtbij
hero_bedrijfswagens_orangemotors-2017
OPEL BEDRIJFSWAGENS 

Wat uw bedrijf ook doet, u wilt kunnen vertrouwen op een bedrijfswagen die dag in dag uit voor u klaarstaat. Een wagen die efficiënt is en u helpt uw bedrijfskosten laag te houden. Het aanbod Opel Bedrijfswagens van Orange Motors voldoet aan die eisen. Wij bieden wij u een ruim aanbod accessoires, zodat u uw bedrijfswagen nóg beter aan uw wensen kunt aanpassen. Ook kunnen wij voor u de volledige inrichting of ombouw van uw bedrijfswagen voor ieder doel naar wens voor u realiseren. Orange Motors biedt u een totaaloplossing waarbij de bedrijfswagen volledig is ingericht en bestickerd en u heeft 1 centraal aanspreekpunt.

COMBO

combo-wit-orangemotors-bedrijfswagens-1
placeholder-2

De Opel Combo staat aan de top van zijn klasse en is voorzien van een hele reeks unieke kenmerken zodat hij op elke taak berekend is. Hij is leverbaar in een groot aantal uitvoeringen en is met een groot aantal opties en accessoires aan te passen aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. Hij is betrouwbaar, veelzijdig, efficiënt en neemt moeiteloos ladingen tot bijna een ton mee. De Opel Combo is een werkkracht die veel zal opleveren voor uw bedrijf.

 
 
 
 
 
 
 
 

VIVARO

vivaro-rood-orangemotors-bedrijfswagens-2
placeholder-width

De Opel Vivaro doet precies wat zijn robuuste uiterlijk belooft. Hij is er volledig op gericht om dag in dag uit veel werk voor u te verzetten. Zijn volledig vernieuwde ontwerp is nóg beter afgestemd op de dagelijkse praktijk van uw bedrijf. Hij heeft niet alleen een comfortabele cabine en een ruime laadruimte, maar is ook bijzonder representatief en betrouwbaar. Talloze technische verbeteringen zorgen dat hij in alle opzichten fenomenale prestaties levert én hij springt zuinig om met brandstof.

 
 
 
 
 
 
 

MOVANO 

movano-rood-orangemotors-bedrijfswagens-3
placeholder-width

Naast een goede coördinatie en betrouwbare medewerkers is het succes van uw logistieke bedrijfsvoering afhankelijk van bedrijfswagens die berekend zijn op uw dagelijkse werk en die sterk, maar vooral groot genoeg zijn, zelfs voor de meest veeleisende projecten. De Opel Movano voldoet in alle opzichten aan dit profiel. Hij is ontworpen en gebouwd met u en uw bedrijf voor ogen: Met meer uitvoeringen, meer comfort en meer kracht. U kunt er op rekenen dat ‘No Job Too Big’ is voor de Movano.

 
 
 
 
 
 
 
 

22096303_1556856871004338_2948471886888249265_o
MEER INFORMATIE? 
placeholder-width

Meer weten over de mogelijkheden van Opel Bedrijfswagen en/of bedrijfswageninrichting voor uw Opel Neem contact op met Orange Motors Bedrijfswagens via 010-2111111 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

placeholder-width

Contactgegevens