Orange Motors
Verkoop: 010-2111111
Dichtbij
anwb-privatelease-opel

2X ZO VERTROUWD PRIVATE LEASEN MET ANWB EN OPEL

Private lease wordt steeds populairder in Nederland. Toch kunnen we ons goed voorstellen dat u deze nieuwe manier van autorijden nog spannend vindt. Daarom slaan Opel en ANWB de handen ineen. U krijgt de betrouwbaarheid van Opel mét de zekerheid van ANWB! Dat biedt veel voordelen én de mogelijkheid om met een gerust hart een nieuwe auto te rijden, zonder dat u voor verrassingen komt te staan.

Zorgeloos rijden voor een vast maandbedrag
Dankzij onze samenwerking met ANWB kunt u nu in een gloednieuwe Opel, vol luxe details, rijden zonder dat u die in één keer moet betalen. U betaalt een vast bedrag per maand en alle kosten zijn inbegrepen. U betaalt alleen nog de brandstof.

Voordelen ANWB Private Lease:

 • - Vast maandbedrag: geen onverwachte kosten, alleen nog maar de brandstof
 • - Opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden: direct en zonder extra kosten
 • - Geen maximum leeftijd of minimum aantal jaar een rijbewijs
 • - Inclusief Wegenwacht Europa Standaard: en geld terug als u al lid bent

ANWB Private Lease is inclusief

 • - WA autoverzekering en casco dekking
 • - Verzekering voor inzittenden
 • - Wegenbelasting
 • - Onderhoud en reparatie via Orange Motors
 • - Schadeherstel en glasreparatie
 • - Wegenwacht service
 • - Afschrijvingskosten
 • - Afleveringskosten, verwijderingsbijdrage en een volle tank bij aflevering

- ANWB Private Lease wordt aangeboden via LeasePlan. Bij uw contract hoort een persoonlijke online omgeving: Mijn LeasePlan & Mijn LeasePlan App.

Actie aanbod
ANWB Private Lease biedt nu in samenwerking met Orange Motors t/m 30 november a.s. maar liefst vijf populaire Opel modellen aan tegen zeer voordelige actietarieven. Deze tarieven zijn gebaseerd op een 48 maanden contract en 10.000 km per jaar. Orange Motors biedt u graag een proefrit en/of nadere kennismaking aan met het model van uw voorkeur. Bovendien kunt u rekenen op een goede inruilprijs voor uw huidige auto en wordt dit bedrag direct na de overeenkomst op uw bankrekening overgemaakt.

 

Opel KARL v.a. €199 per maand*
De ideale stadsauto met standaard 5 deuren en 5 volwaardige zitplaatsen. Hij beschikt over uitstekende comfort- en rijeigenschappen en is voorzien van de nieuwste veiligheids- en comfortvoorzieningen die ongebruikelijk zijn in deze prijsklasse.
Opel KARL ROCKS v.a. €249 per maand*
Met slimme design aanpassingen en gedurfde SUV-styling elementen is de KARL ROCKS een opvallend mooie verschijning.
Opel Corsa 5-deurs v.a. €279 per maand*

De Corsa maakt autorijden comfortabeler, gemakkelijker, veiliger en gewoon veel leuker! En terwijl hij dankzij zijn compacte buitenafmetingen uitstekend uit de voeten kan in de stad, biedt het interieur comfortabele bewegingsruimte voor alle inzittenden.
Opel Astra 5-deurs v.a. €339 per maand & Astra Sports Tourer v.a. €359 per maand*

Een toonbeeld van geavanceerde techniek met een adembenemend design. De Astra valt op door eigenschappen die u alleen in de topklasse zou verwachten. En als het om veelzijdigheid en ruimte gaat, is de Astra Sports Tourer niet te kloppen. Zijn grote bagageruimte (540-1630 liter) en optionele verwarmbare achterbank bieden veel gemak en comfort.
Opel Crossland X €349 per maand*
Met zijn stoere SUV-design, compacte afmetingen, innovatieve systemen en een hogere zitpositie is dit dé ideale auto voor mensen met een actieve levensstijl.

 
 
 

*Private Lease prijs via ANWB en LeasePlan is gebaseerd op 48 mnd/10.000 km per jaar en incl. BTW. 
www.anwb.nl/privatelease. Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de werkelijke uitvoeringen.
Actieprijzen gelden t/m 30 november 2017. 

 

Wilt u meer informatie over Private Lease en de andere mogelijkheden op het gebied van private lease via Orange Motors? Bel ons op 010-2111111 of gebruik het onderstaande contactformulier. 

Contactgegevens